Μιούζικαλ

Παράταση για τη Μελωδία της Ευτυχίας

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης δόθηκε παράταση για έξι επιπλέον παραστάσεις για τη Μελωδία της Ευτυχίας που παρουσιάζεται στο Παλλάς σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλου.

Οι παραστάσεις αυτές θα δοθούν στις 30, 31 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου, καθώς και στις 6, 7 και 8 Φεβρουαρίου.

Το μιούζικαλ “Μελωδία της Ευτυχίας” συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας σε διάφορα θέατρα του κόσμου. Από το πρώτο του ανέβασμα το 1965 στο Μπρόντγουεη ως σήμερα, δεν έχει σταματήσει να παίζεται και να γίνεται δεκτό θερμά από πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς. Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που η ελληνική παραγωγή της Μελωδίας της Ευτυχίας κατάφερε να αποσπάσει εξαιρετικά κολακευτικά και ενθουσιώδη σχόλια από τους αντιπροσώπους της εταιρείας (που εκπροσωπεί τα δικαιώματα των αρχικών δημιουργών Ρότζερς και Χαμερστάιν) οι οποίοι επισκέφτηκαν την Αθήνα την περίοδο των εορτών και παρακολούθησαν την παράσταση. Οπως τόνισαν οι Βίβιαν Γκουντγουίν και Αντι Τσάν “Πρόκειται για μία από τις ωραιότερες παραγωγές της Μελωδίας που έχουμε παρακολουθήσει, με δημιουργική σκηνοθεσία, σπουδαίο κάστ ηθοποιών-τραγουδιστών και άψογη εκτέλεση της μουσικής από 14μελή ορχήστρα”.

Την ελληνική μεταφορά του μιούζικαλ, υποστηρίζει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών (με   ξεχωριστές φωνητικές δυνατότητες, όπως απαιτούν οι ρόλοι) ανάμεσα στους οποίους είναι η Νάντια Κοντογεώργη, ο Άκης Σακελλαρίου, η Ζέτα Δούκα και ο Αργύρης Αγγέλου, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει η Θέμιδα Μαρσέλλου (Annie, Fame, Rent).. Το μουσικό σκέλος της παράστασης υποστηρίζει με τις ενορχηστρώσεις του ο Γιάννης Αντωνόπουλος που θα διευθύνει και 14μελή ζωντανή ορχήστρα, ενώ τις χορογραφίες έχει αναλάβει η Άννα Αθανασιάδη.

Info

Θέατρο Παλλάς

Βουκουρεστίου 5, Αθήνα

Παράταση παραστάσεων: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή : 19.00

Τιμές εισιτηρίων:

Παρασκευή: 11 – 35 € ενήλικες & 9 – 28 € παιδιά,

Σάββατο, Κυριακή: 13 – 40 € ενήλικες & 10 – 32 € παιδιά

τηλ 210 3213100