Κινηματογράφος Παιδί

Πρεμιέρα με …νεράιδες

Την επίσημη πρεμιέρα της έκανε η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων Winx Club: Το Μυστήριο του Ωκεανού την Κυριακή 5 Απριλίου στον κινηματογράφο Αθήναιον, ο οποίος γέμισε

με μικροσκοπικούς και ενθουσιώδεις θαυμαστές των κινουμένων σχεδίων και των πολύχρωμων ηρωίδων τους.

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκε η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη, η ελληνική «φωνή» της μάγισσας Άισι και μέλος της ομάδας των Τριξ, που είναι οι αγαπημένες κακές του κοινού των Winx.

Χαρούμενη έκπληξη αποτέλεσε για τους νεαρούς θεατές η παρουσία νεραϊδών Winx στην πρεμιέρα, οι οποίες φωτογραφήθηκαν και έπαιξαν με τα παιδιά που παρευρέθηκαν στον κινηματογράφο.

PAN_0338

Σύνοψη:

Όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά στο Αλφέα, όπου οι Winx εργάζονται ως καθηγήτριες των πρωτοετών νεράιδων. Όμως οι αιώνιοι εχθροί του Winx Club, οι κακές μάγισσες Τριξ καταφθάνουν στον Απέραντο Ωκεανό με σκοπό να καταλάβουν τον θρόνο του Αυτοκράτορα. Η ανθρωπότητα μολύνει τους ωκεανούς, βάζοντας σε κίνδυνο το οικοσύστημα του Απέραντου Ωκεανού, που είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις Θάλασσες του Μάτζιξ.

Είναι η τέλεια ευκαιρία για τις Τριξ να επιτεθούν και να γίνουν αυτοκράτειρες. Οι γενναίες Winx δεν σκοπεύουν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, όσο οι υποβρύχιοι κόσμοι καταστρέφονται. Είναι το θάρρος και η αγνή τους ψυχή αρκετά για να αποκαταστήσουν την ισορροπία στον Απέραντο Ωκεανό, να καταπολεμήσουν τη μόλυνση και να επαναφέρουν την ειρήνη στη Μαγική Διάσταση;

Διάρκεια: 98’

12 Απριλίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood