Κινηματογράφος

Με «Γλυκιά Συμμορία» στην Ταράτσα του Bios

Με την εμβληματική και πολυβραβευμένη ταινία του Νίκου Νικολαΐδη «Γλυκιά Συμμορία» στη νέα της έκδοση από τη Restless Wind , και ελεύθερη είσοδο για το κοινό, εγκαινιάζει την Τετάρτη 8 Ιουνίου την δροσερή ταράτσα του και το Sssh! Silent Movies, το Bios.

Είναι η ιστορία τεσσάρων φίλων που θα μπορούσαν να είναι γείτονές σας, που επέλεξαν συνειδητά να πεθάνουν πίσω από τις κλεμμένες καραμπίνες τους, φτύνοντας ένα σαρκαστικό χαμόγελο πάνω στο πρόσωπό σας.

Το ημερολόγιο της ζωής και του θανάτου μια ομάδας ανήθικων νέων, που έχουν φτάσει στο σημείο της μη επιστροφής και αναζητούν κάτι να πιστέψουν και να πεθάνουν γι’ αυτό. Η συμπεριφορά τους τραβάει την προσοχή του Κράτους. Αρχίζει η διακριτική παρακολούθησή τους. Μια ομάδα μυστικών περικυκλώνει το σπίτι τους με επικεφαλής έναν άγνωστο ξανθό άνδρα… και περιμένει.

Η ταινία είναι μια μελέτη πάνω στο νέο πρόσωπο του παγκόσμιου φασισμού.  Είναι μια ιστορία χαράς και τρυφερής αγάπης.  Μια μουσική θανάτου, μια αποθέωση χρωμάτων, γλυκιάς βίας και ονείρου.

 

Γλυκιά Συμμορία 1

 

Τα Sssh! Silent Movies είναι μία μοναδική θερινή σινεφίλ εμπειρία τις καλοκαιρινές νύχτες στην ταράτσα με την ωραιότερη θέα. Συνδυάζει επιλεγμένες προβολές ταινιών και ένα εκλεκτικό DJ set κάθε φορά, που μπορείς να τα απολαύσεις φορώντας ασύρματα ακουστικά.

Τα ακουστικά σου επιτρέπουν να βλέπεις την ταινία και να διαλέγεις ανά πάσα στιγμή ανάμεσα στον ήχο της και τη μουσική που επιλέγει ο Γιώργος Δημητρακόπουλος ζωντανά κατά τη διάρκεια της ταινίας.

Ώρα έναρξης: 21.15

Είσοδος ελεύθερη