Κινηματογράφος

Φαντασμαγορική πρεμιέρα με τη Melia Kreiling

Στον θερινό κινηματογράφο Σινέ Φλοίσβος, έγινε η ελληνική πρεμιέρα της νέας ταινίας της Marvel, Φύλακες του Γαλαξία. Η ταινία είναι η μεγαλύτερη φετινή επιτυχία του διεθνούς box office,

με περισσότερα από 550 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις, ενώ και το σάουντρακ κυρίευσε τα μουσικά charts στην Αμερική.

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκε η ηθοποιός Melia Kreiling(Μελία Κράιλινγκ), η οποία συμμετέχει στην ταινία με έναν σύντομο και εντυπωσιακό ρόλο ως η MeliaKreiling6222φούξια εξωγήινη Bereet.

Η Kreiling, οποία κάνει διεθνή καριέρα, καλωσόρισε το κοινό, τονίζοντας ότι θα παρακολουθήσει για πρώτη φορά την ταινία ολοκληρωμένη στην Ελλάδα.

Μίλησε για τη συμμετοχή της στην υπερπαραγωγή της Marvel και μετέφερε ένα μήνυμα από το σκηνοθέτη James Gunn, ο οποίος έστειλε την αγάπη του στο ελληνικό κοινό.

Με υπόκρουση τη μουσική της ταινίας, τρεις χορευτές παρουσίασαν ένα χορευτικό σε στιλ 70sκαι 80s, ενώ οι καλεσμένοι απόλαυσαν ειδικά φτιαγμένα για τη βραδιά κοκτέιλ Φύλακες του Γαλαξία, το καθένα εμπνευσμένο από έναν από τους Φύλακες (Πίτερ Κουίλ, Γκαμόρα, Ντραξ, Ρόκετ και Γκρουτ).

Σύνοψη:

Ο Peter Quill, ένας αυθάδης τυχοδιώκτης, βρίσκεται στο στόχαστρο ενός αδυσώπητου κυνηγητού όταν κλέβει μια μυστηριώδη ουράνια σφαίρα, την οποία εποφθαλμιά ο πανίσχυρος κακός Ronan.

Προκειμένου να γλιτώσει, αναγκάζεται να συμμαχήσει με ένα μάτσο απροσάρμοστους- τον Rocket, ένα οπλισμένο ρακούν, τον Groot, ένα ανθρωποειδές που μοιάζει με δέντρο, την ολέθρια και αινιγματική Gamora και τον διψασμένο για εκδίκηση Drax.

Η απειλητική δύναμη της ουράνιας σφαίρας και το κακό που μπορεί να επιφέρει στο σύμπαν, απαιτεί την άμεση συσπείρωση αυτής της ομάδας άσχετων μεταξύ τους ηρώων.
4 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood σε 3D