Εικαστικά Φωτογραφία

Ο δρόμος έχει την δική του ιστορία

Με την δύναμη, την ενέργεια και την γοητεία της στιγμής που δεν διαθέτει την επεξεργασία της σκέψης και την στημένη πόζα, η φωτογραφία δρόμου καταφέρνει πάντα να εκπλήσσει προσελκύοντας φωτογράφους και θεατές. Σαν μία κρυφή ματιά στις ψυχές των ανθρώπων που κυκλοφορούν στην πόλη.

siesta

Για πολλούς φωτογράφους έχει γίνει καθημερινή συνήθεια να περπατούν με μία μηχανή στον ώμο ψάχνοντας για το θέμα, το πρόσωπο ή την σκηνή που θα τους τραβήξει την προσοχή. Άλλωστε όλα έχουν τη δικιά τους ζωή και διηγούνται τη δική τους ιστορία.

ESP= ENG=

Φτάνει κάποιος να διαθέτει «το μάτι» και να αφιερώσει το χρόνο για να αναδείξει την γοητεία και δύναμη της στιγμής.

James Niven # Australia

Σαν σύγχρονοι ιστοριογράφοι των καιρών, οι φωτογράφοι καταγράφουν με τον τρόπο του ο καθένας στοιχεία για τη ζωή και την ιστορία της πόλης

Chara Alexiadou # Greece2

Πενήντα τέτοιου είδους φωτογραφίες από διάφορα μέρη της γης, τραβηγμένες από είκοσι φωτογράφους, θα φιλοξενούνται στη Black Wall Gallery από τις 7 και μέχρι τις 20 Ιανουαρίου παρουσιάζοντας μία ποικιλία καταστάσεων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η έναρξη της έκθεσης γίνεται το Σάββατο 7 Ιανουαρίου, στις 20:00 στην Blank Wall Gallery της Φωκίωνος Νέγρη 55 στην Κυψέλη, σε επιμέλεια του Μάρκου Δολόπικου.

Wil Scott # USA

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν: Alan  McQuillan # UK, Anestis Panagopoulos # Greece, Angelos Nikolopoulos # Greece, αRitsos # Greece, Benita VanWinkle # USA, Bruce Berkow # USA, Chara Alexiadou # Greece, Chara Gatsiou # Greece, Danielle Goldstein # USA, David Morel # USA, Farzad Hosseini Abdollahi # Iran, Georg Worecki # Germany, James Niven # Australia, Jolanta Mazur # Malaysia, Margrieta Jeltema # Netherlands, Mark St. John Qualter # UK, Susan Bowen # USA, Susana Cabanero # Spain, Terry Thorpe # Thailand, Wil Scott # USA

Μάνια Ζούση