Εικαστικά Φωτογραφία

Οι πληθωρικές ιστορίες της Heike Suhre

«Κάθε φωτογραφία μου είναι μία σκηνή. Το φόντο, τα αντικείμενα, τα ρούχα, τα χτενίσματα δημιουργούν πληθωρικές ιστορίες που δεν τελειώνουν ποτέ», λέει η Ολλανδή φωτογράφος Heike Suhre, έργα της οποίας

εκτίθενται από το Σάββατο 16 Απριλίου στην Blank Wall Gallery της οδού Υακίνθου 12 στην Κυψέλη σε επιμέλεια  Μάρκου Δολόπικου.

Η Ολλανδή καλλιτέχνις, η οποία θα παραβρεθεί στα εγκαίνια της έκθεσης έργων της, εξηγεί :

φφφφφφ

 

«Οι ιστορίες μου είναι κοντά στην πραγματικότητα, αλλά φαίνονται εξωπραγματικές. Τα όνειρα και οι επιθυμίες για τα οποία δεν υπάρχει θέση στην καθημερινότητα, μεγεθύνονται και παρουσιάζονται με τρόπο ακραίο. Περιφέρομαι ανάμεσα στην υπερβολή και την ομορφιά, τη σοβαρότητα και το γελοίο»

Η Heike Suhre που έχει λάβει πολλές διακρίσεις και βραβεία για τη δουλειά της, σπούδασε στην Ακαδημία των Τεχνών του Enschede στην Ολλανδία και έχει εκθέσει έργα της σε Ιταλία, Σκωτία, Γερμανία, Ολλανδία, Ελλάδα, Καναδά, Μαρόκο και σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ. Επίσης δουλειά της έχει δημοσιευθεί σε πάνω από 500 περιοδικά ανά τον κόσμο.

Η ίδια δεν παραλείπει να πει πως η δουλειά της  είναι προϊόν συνεργασίας και άλλων ειδικοτήτων  όπως μακιγιέρ, σκηνογράφων, και φυσικά μοντέλων.

Το Σάββατο 16 Απριλίου στις 8 το βράδυ θα παραβρεθεί στα εγκαίνια της έκθεσής της στην Αθήνα μαζί με δύο από τα μοντέλα της για να παρουσιάσουν ένα σύντομο δρώμενο για τους επισκέπτες της γκαλερί.

 

φφφφφφφφφφφφφφ

 

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη: 18:30 – 21:00

Παρασκευή: 10:00 – 14:00

Σάββατο, Κυριακή: 19:00 – 21:30

Τρίτη: Κλειστά

Διάρκεια Έκθεσης: 16 Απριλίου έως 22 Απριλίου 2016