Εικαστικά Φεστιβάλ

Η ιστορία γράφεται Κάτω από τη Γέφυρα

Σαράντα καλλιτέχνες, που έχουν αφήσει ιστορία στους δρόμους, με όνομα βαρύ και κοινό φανατικό, συναντώνται την Κυριακή 16 Νοεμβρίου Κάτω Από τη Γέφυρα στο Νέο Φάληρο.

Το Old School Meeting Graffiti Festival θα συγκεντρώσει ορισμένους από τους πρωτοπόρους καλλιτέχνες των τοίχων και το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει και να θαυμάσει από κοντά, δημιουργούς της ελληνικής σκηνής των graffiti να ζωγραφίζουν όλοι μαζί. Ο Dee71 έρχεται από την Καβάλα να συναντήσει τον παλιό του φίλο Paladin και το θρυλικο crew των fsp. Οι πρώτοι writers, που βάφουν από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με νεώτερους καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα.

Θα είναι εκεί οι Sake (tattoo artist), Artemios, FSP,ZAP,Jasone, Bizare, Spark,Braze(pupet) Ser, Dimer, Dennis, Met,Sgb Senor, Dask, Leki, Moka, Smart, Taze, Wore, TXC, NBW, WFC,INC, LOOTERS, FSB (Heroes), HIT,UDK,101,114, και πολλοί άλλοι, που θα μοιραστούν το ταλέντο και τις εμπειρίες τους σε μια ημερήσια largeoldschool παραγωγή, ζωγραφίζοντας από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ!

Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 10:00 π.μ. – 8:00 μ.μ.
Θέατρο Κάτω από τη Γέφυρα (Εξωτερικός Χώρος), Νέο Φάληρο