featured Κινηματογράφος

“Τα τελευταία χρόνια η λέξη μετανάστης γίνεται αρνητική”

Για τη σειρά πολιτικού ντοκιμαντέρ “Living Undocumented” που παρακολουθεί οκτώ οικογένειες στις ΗΠΑ να αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο απέλασης,μίλησε η ηθοποιός Σελίνα Γκόμεζ, δημοσιεύοντας το trailer της σειράς του Netflix.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode




“Tο θέμα της μετανάστευσης είναι πιο περίπλοκο από μια διοίκηση, έναν νόμο ή την ιστορία που ακούτε στις ειδήσεις. Αυτοί είναι οι πραγματικοί άνθρωποι μιας κοινότητας, οι γείτονές και οι φίλοι σας, είναι όλοι μέρος της χώρας που ονομάζουμε πατρίδα. Ανυπομονώ να το δείτε και ελπίζω να σας επηρεάσει, όπως επηρέασε εμένα”, έγραψε η Γκόμεζ συνοδεύοντας την ανάρτηση του βίντεο και πρόσθεσε πως “οι ιστορίες αυτών των ανθρώπων έχουν σκοπό να βοηθήσουν, ώστε να γίνει πιο ανθρώπινη η πολιτική για τη μετανάστευση και να προβληθεί το πλήρες φάσμα των εμπειριών που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες”.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός εξήγησε γιατί επέλεξε να αναλάβει την παραγωγή της σειράς ντοκιμαντέρ: “Επέλεξα να είμαι παραγωγός της σειράς, Living Undocumented επειδή τα τελευταία χρόνια, η λέξη μετανάστης φαίνεται ότι γίνεται αρνητική.Ελπίζω ότι η σειρά μέσα από τους θαρραλέους ανθρώπους που επέλεξαν να μοιραστούν τις ιστορίες τους, μπορεί να ρίξει φως στο πώς είναι σαν να ζεις στη χώρα αυτή ως μετανάστης χωρίς έγγραφα”