performance Θέατρο

«Καθόλου κακή η πόρτα σας» από τους Ον OFF

Η performance «Καθόλου κακή η πόρτα σας» παρουσιάζεται από τους Ον OFF στο πλαίσιο του 3rd Handmade & Recycled Theatre Festival, 9, 10 και 11 Οκτωβρίου στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα στον Κεραμεικό.

Είναι μια ιστορία που θα μπορούσε και να είναι πραγματική.  Βασισμένη στο βιβλίο του Χαρούκι Μουρακάμι 1Q84 .  Εκείνη. Σε ένα κόσμο με δύο φεγγάρια. Εκείνος. Στον πραγματικό. Το ον. Κινείται. Το όπλο της. Το δωμάτιο. Η πραγματικότητα. Τι μπορεί να συμβεί όμως όταν όλα αυτά συνδεθούν.

Ερευνητική ομάδα Oν OFF

Leader: Νεφέλη Σταματογιαννοπούλου

Συντελεστές:
Αομαμε:
Αιμιλία Μουζακίτη (performer)
Το Ον:
Νεφέλη Σταματογιαννοπούλου

Επεξεργασία ήχου:
Στέλιος Κουπετώρης
Kαλλιτεχνική επιμέλεια κειμένων:
Αιμιλια Μουζακίτη-Νεφέλη Σταματογιαννοπούλου:
Σύνθεση/Σκηνοθεσία:
Νεφέλη Σταματογιαννοπούλου:

Παραστάσεις:
Παρασκευή 9/10 στις 18:00
Σάββατο 10/10 στις 18:00
Κυριακή 11/10 στις 18:30

Δωρεάν είσοδος
Διάρκεια: 35 λεπτά

3rd Handmade & Recycled Theatre Festival
Τεχνοχώρος Φάμπρικα
Μεγ. Αλεξάνδρου 125 & Ευρυμέδοντος, Κεραμεικός
Τηλ. κρατήσεων: 210 3411651
*Υποχρεωτική τηλεφωνική κράτηση θέσεων.

Η ομάδα Ον OFF δημιουργήθηκε το 2015 από την Νεφέλη Σταματογιαννοπούλου, με βασικά της μέλη την Αιμιλία Μουζακίτη και την ίδια, ενώ έχουν συνεργαστεί με διαφόρων ειδών καλλιτέχνες.
Άξονας της είναι η έρευνα της κίνησης σε σχέση με τον ήχο και πώς αυτά τα δύο στοιχεία συνομιλούν πραγματικά μεταξύ τους.
Η πρώτη τους performance, ‘’Καθόλου Κακή η Πόρτα Σας’’-βασισμένη σε κείμενο του Χαρούκι Μουρακάμι-, είναι μια δουλεία σε εξέλιξη στα πλαίσια αυτής της έρευνας με σκοπό να γεννηθεί μια ομάδα καλλιτεχνών που θα συνομιλούν με τους ίδιους κώδικες. Συμμετείχαν στο 1ο Φεστιβάλ Παρατατικών Τεχνών στη Λήμνο.