Θέατρο Μουσική Παιδί

Με καλό σκοπό στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Παραμύθια, Μουσικές και Αφηγήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα των ειδικών εκδηλώσεων που αρχίζει σήμερα Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με στόχο την υποστήριξη

των κοινωφελών δράσεων του Ι.Ν Εσταυρωμένου, στον Ταύρο.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Κάρμεν Ρουγγέρη, ο Γιώργος Χατζηπαύλου, η Σάσα Βούλγαρη, ο μαέστρος Βασίλης Τσαμπρόπουλος, η σολίστ Ναταλία Γεράκη, η Νεκταρία Καραντζή και ο Βασίλης Αλεβίζος βρήκαν μία ακόμη ευκαιρία και «γεμίζουν» με Χριστουγεννιάτικη μαγεία και προσφορά το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Τα έσοδα από τις ειδικές αυτές διοργανώσεις θα δοθούν στον Ι.Ν Εσταυρωμένου, στον Ταύρο, για την υποστήριξη των κοινωφελών του δράσεων.

Μεγαλύτερα φέτος τα νούμερα, μεγαλύτερη φέτος η ανάγκη συνδρομής μας στις ανάγκες της πραγματικότητας, που επίμονα μετρά 2.550 μερίδες φαγητό το μήνα και επιπλέον 50 δέματα με τρόφιμα κάθε μήνα, προσφορά ρούχων και κάλυψη φαρμάκων και ιατρικών εξετάσεων.

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και οι σημαντικοί φίλοι του ενώνουν τις δυνάμεις τους μπερδεύουν παραμύθια για μικρούς και αφηγήσεις για μεγάλους, με ωραίες μουσικές για όλους και σας περιμένουν να γιορτάσουμε όλοι μαζί στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

G.Xatzipavlou-2

Η έναρξη των ειδικών εκδηλώσεων που θα διαρκέσουν έως τις 3 Ιανουαρίου γίνεται σήμερα Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014, στις 18:00, με την παράσταση του Γιώργου Χατζηπαύλου «Ο λόγος στα παιδιά».

Τέσσερις γενναίοι ενήλικες έρχονται αντιμέτωποι με το πιο τρομακτικό πράγμα στον κόσμο. Τις ερωτήσεις των παιδιών! Για πρώτη φορά τα παιδιά από θεατές γίνονται πρωταγωνιστές σε μία παράσταση που κάνει συνέντευξη με τους υπέροχους μικρούς φίλους. Παρουσιάζει και συντονίζει ο Γιώργος Χατζηπαύλου παρέα με την Χρύσα Κατσαρίνη, τον Αριστοτέλη Ρήγα κι έναν καλεσμένο έκπληξη!

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014, στις 18:00

Αίθουσα: Κινηματογράφος

Τιμή εισιτηρίου: 5€,

τα έσοδα θα διατεθούν για το συσσίτιο που προσφέρει ο Ι.Ν Εσταυρωμένου, στον Ταύρο

 

Θα ακολουθήσουν οι εκδηλώσεις:

Stamatis Kraounakis

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014 & Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015,

στις 18:00, Το Μεγάλο Εμείς με τον Σταμάτη Κραουνάκη

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014, στις 18:00, Ελάτε να πούμε ένα παραμύθι με τους Κάρμεν Ρουγγέρη, Δέσποινα Πολυκανδρύτου, Στέφανος Βαρελάς, Ελένη Ζιώγα

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014, στις 20:00

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΟΛΟΓΙΕΣ

Ιστορίες γεμάτες με το πνεύμα της Αγάπης και της Προσφοράς

της πιο ζεστής Γιορτής του Χρόνου! Με την Σάσα Βούλγαρη

και τους μαθητές της! Αυστηρά για ενήλικο κοινό!

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014, στις 21:00

«Χριστουγεννιάτικη Μουσική Νύχτα». Ένα Θέατρο Γεμάτο Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες με τους Βασίλη Τσαμπρόπουλο, Νεκταρία Καραντζή, Ναταλία Γεράκη, Βασίλη Αλεβίζο

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 177 78, τηλ. 210 3418 550

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος)
Δευ-Παρ 11:00 – 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση
Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 – 14:00 και στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.mcf.gr