Θέατρο

«Το στόμα του λύκου» στο Rabbithole

Σαρκοβόρα κωμωδία της πόλης χαρακτηρίζει το έργο του «Το στόμα του λύκου», που ανεβαίνει από τις 3 Οκτωβρίου στο Rabbithole της οδού Γερμανικού 20 στο Μεταξουργείο, ο συγγραφέας Κώστας Σάμαιργλου .

Το στόμα του λύκου“, είναι το δεύτερο έργο του νέου, ανερχόμενου συγγραφέα (“Τέρμα τα γκάζια”). Πρόκειται ουσιαστικά για μια παράδοξη, μαύρη κωμωδία με στοιχεία νουάρ. Η υπόθεση του έργου, είναι μια αλλόκοτη ιστορία που μέσα από συμπτώσεις και μακάβρια ανά στιγμές, γεγονότα, βρίσκειstomalykou_orthia τον τρόπο να μας μιλήσει για τον παραλογισμό της σύγχρονης κατάστασης που βιώνει η κοινωνία μας. Μέσα από μια ανορθόδοξη γραφή, δημιουργούνται παράξενα περιστατικά καθημερινότητας με σκοπό να αναδείξουν προβληματισμούς υπερβολικά επίκαιρους και παράλληλα, υπερβολικά τρομαχτικούς.

«Σε μια ήσυχη περιοχή της ορεινής Αττικής, ένας μικροκακοποιός συντηρεί, παρέα με τον αγαθό συνεργάτη του, μια επιχείρηση απολύμανσης για μικρόβια, έντομα και τρωκτικά. Ώσπου μια μέρα, δέχεται μια επίσκεψη από δύο ελεγκτές με σκοπό να ερευνήσουν την “φύση” της επιχείρησής του. Παράλληλα δέχεται ένα τηλεφώνημα, από μια πελάτισσα, η οποία τους ζητά να αναλάβουν μια περίπτωση λύκου, που εμφανίστηκε στην γειτονιά τους.»

Το έργο, θα ανοίξει το χειμερινό πρόγραμμα του Rabbithole, της ομάδας Νοσταλγία και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Ελλάδα.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Σκηνοθεσία: Γιώργος Σίμωνας

Σκηνικά: Τώνια Ράλλη, Δημήτρης Τσάλτας

Κοστούμια: Θάλεια Τσίγκου

Φωτισμοί: Γιώργος Σίμωνας, Γιώργος Κορδέλας

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μιχάλης Ζαχαρίας, Παναγιώτης Καλαντζής, Δανάη Ντέμου/Βικτωρία Καλογιάννη, Βίκυ Τριανταφύλλου/Βίκυ Λέκκα, Μαρίνα Σταμάτη/Αριάδνη Μιχαηλάρη, Γιώργος Σϊμωνας

Φωτογραφία: Τάκης Φωτεινός

Οι παραστάσεις του έργου στην Αθήνα θα είναι στις 3, 4, 5 και 10, 11, 12 Οκτώβρη στις 21:15

Τιμή εισιτηρίου (Αθήνας και επαρχίας): 10 ευρώ ενιαίο

Διάρκεια: 120 λεπτά

Θέσεις: 90

Για κρατήσεις θέσεων στο: 210. 52 49 903 – Rabbithole, Γερμανικού 20/Μεταξουργείο

Μετρό: Μεταξουργείο και Κεραμεικός

 

Πρώτη ανάρτηση 23 Σεπτεμβρίου 2014 11:13