Θέατρο

«Το Έμβρυο» στο ΜΠΙΠ

Με την έννοια του φόβου και τις επιπτώσεις που έχει στον σύγχρονο άνθρωπο καταπιάνεται το θεατρικό έργο «Το Έμβρυο» που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Κατσιμίρης και το οποίο ανεβαίνει από 12 έως 27 Οκτωβρίου κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο ΜΠΙΠ στην Κυψέλη.


Ένα νεαρό ζευγάρι μετά από μία αποτυχημένη προσπάθεια περιμένει και πάλι παιδί. Ελπίζουν ότι αυτή τη φορά θα κυλήσουν όλα ομαλά. Όμως τα άσχημα γεγονότα που συμβαίνουν τελευταία στην περιοχή τους, τους γεμίζουν με φόβο. Κλείνονται σπίτι τους για να προστατευθούν, μακριά από όλους. Το κακό όμως ήταν από την αρχή δίπλα τους.

Σημείωμα συγγραφέα

Ο φόβος. Αναπόσταστο κομμάτι της ανθρώπινης φύσης. Φόβος για το παρελθόν, φόβος για το μέλλον, φόβος για το Τώρα. Φόβος για τους άλλους αλλά και για τον εαυτό μας. Φόβος για τα Πάντα.Ο φόβος είναι ένα φυσικό και φυσιολογικό συναίσθημα που είναι απαραίτητο να υπάρχει για να μας προστατεύει από πιθανούς κινδύνους. Τι συμβαίνει όμως όταν ο φόβος γίνεται δεύτερη φύση μας και κυριεύει την καθημερινότητα μας; Μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτόν τελικά ή είναι η απαραίτητη άμυνα μας σε αυτά που συμβαίνουν γύρω μας;

Η παράσταση μετά την συμμετοχή της στο Off-Off Festival 2015(Θέατρο Επί Κολωνώ) θα ανέβει ξανά ανανεωμένη για έξι παραστάσεις από 12 εώς 27 Οκτωβρίου 2015, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 9:00 μ.μ, στο Θέατρο ΜΠΙΠ (Αγίου Μελετίου 25 και Κυκλάδων).

the wolf
Θεατρική Ομάδα Μίνιμαλ
Κείμενο / Σκηνοθεσία : Δημήτρης Κατσιμίρης
Βοηθός σκηνοθέτη / Μουσική επιμέλεια : Γιάννης Σάββα
Δραματουργική επεξεργασία / Επιμέλεια κειμένου : Δανιήλ Οικονομέας, Γιάννης Σάββα, Λευτέρης Π. Ελευθερίου
Φωτογραφία : Μίνιμαλ
Video / Τrailer : Δανιήλ Οικονομέας, Σπύρος Τζίμας
Παίζουν : Χρυσόθεμις Αμανατίδη, Δημήτρης Κατσιμίρης, Δανιήλ Οικονομέας

Ημέρες – Ώρες Παραστάσεων – Τιμή Εισιτηρίου
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 μ.μ
Διάρκεια παράστασης: 55′ λεπτά
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ, Φοιτητικό/ατέλεια/ανέργων: 5 ευρώ.

thecouple

Θέατρο ΜΠΙΠ
Διεύθυνση: Αγίου Μελετίου 25 και Κυκλάδων,
Κυψέλη 11361
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]
Τηλέφωνο: 213 03 44 074
http://mpiptheater.gr/el/
https://www.facebook.com/BeepTheaterBar?fref=ts