Θέατρο

«Την ώρα που βγαίνουν τα σκουλήκια» από τη Θεατρική Ομάδα της ΑΣΚΤ

Την παράσταση «Την ώρα που βγαίνουν τα σκουλήκια» παρουσιάζει από την Τρίτη 23 Ιουνίου και για τρεις παραστάσεις η Θεατρική ομάδα των φοιτητών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών στο θέατρο της ΑΣΚΤ.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Την ώρα που βγαίνουν τα σκουλήκια άλλοι τα πατάνε και άλλοι τα παρατηρούν. Και άλλοι πατάνε αυτούς που τα πατάνε αδιαφορώντας για την φωνή τους που προσπαθεί να σώσει ένα από τα τελευταία πάρκα της πόλης. Συναντήσεις ή συγκρούσεις; Συμπληρωματικότητα ή ασυμφωνία χαρακτήρων; Μιλάει ο εαυτός ή το εγώ μας; Συγχρονικότητα ή τύχη;

Ένα παγκάκι και μερικοί άγνωστοι. Όλοι διαφορετικοί. Κι όμως ίδιοι. Ναι, ίδιοι. Όλοι θέλουν να μιλήσουν, να φωνάξουν, να ουρλιάξουν με μανία, να βγάλουν από μέσα τους το “σκουλήκι” που τους τρώει τη ψυχή. Όλοι έχουμε τέτοια. Σκουλήκια που μας ρουφάνε αλύπητα τα μέσα μας και ούτε το παίρνουμε χαμπάρι. Οι άγνωστοι λοιπόν, γίνονται γνωστοί. Μαγικά. Ανθρώπινα. Πότε γίνονται όλα αυτά; Την ώρα που βγαίνουν τα σκουλήκια… αληθινά και συμβολικά. Μπορείς να καθίσεις και εσύ. Σ’ αυτό το παγκάκι κάποιος έχει χαράξει το όνομά σου.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Νίκος Μαραμαθάς

Παίζουν: Kristion Bushi, Ιωάννα Άντζακα, Θάλεια Βασιλείου, Νικολέττα Γεωργακοπούλου, Εύα Ευθυμιάδη, Ιώαννα Θάνου, Ευίνα Κατ, Ζωή Κοσσόβα, Ιωάννα Μακαβέι, Κώστας Μήτσιος, Γεωργία Παπαμακαρίου, Ορσαλία Πιπίδη, Ηρώ Πριμικήρη, Ειρήνη Πρωΐου, Άννα Σαββίδου, Πέτρος Τζερεφός, Γιάννης Τζιώλλος.

Πληροφορίες

Παραστάσεις: 23,24 & 25 Ιουνίου

Ώρα: 21.30

Θέατρο Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών

Πειραιώς 256

Είσοδος Ελεύθερη