Θέατρο

«Θεσμοφοριάζουσες»: Το θρίλερ του Σαββατοκύριακου

Στην ακύρωση όλων των υπόλοιπων παραστάσεων που περιλάμβανε η περιοδεία της κωμωδίας του Αριστοφάνη «Θεσμοφοριάζουσες» προχώρησε την Κυριακή το θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ.

Με ανακοίνωση του το θέατρο αναφέρει τους λόγους για τους οποίους προχωρά στην ματαίωση, τονίζοντας ότι «η παράσταση δεν έτυχε της ανάλογης ανταπόκρισης από το κοινό».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛ

Με λύπη μας ανακοινώνουμε τη ματαίωση των επόμενων παραστάσεων για την παραγωγή «Θεσμοφοριάζουσες», που παρουσιάστηκε το καλοκαίρι του 2014.

Δυστυχώς η παράσταση δεν έτυχε της ανάλογης ανταπόκρισης από το κοινό με αποτέλεσμα η μέχρι σήμερα οικονομική ζημία να είναι μεγάλη και να μην μας επιτρέπει τη συνέχισή της.

Όλες οι συμβατικές υποχρεώσεις της Ακροπόλ Α.Ε. προς τους συνεργάτες και συντελεστές της παράστασης θα ικανοποιηθούν στο ακέραιο.

Ζητούμε συγνώμη από το κοινό για τη ματαίωση των παραστάσεων.

Ο Θεατρικός Οργανισμός Ακροπόλ θα συνεχίσει να παράγει καλλιτεχνικό έργο, πιστός στο όραμά του για παραστάσεις υψηλού επιπέδου.

 

Η απάντηση του Γιώργου Κιμούλη

Στον επιχειρηματία και το Θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ απάντησε – καυστικά- με δηλώσεις του στο mediasoup και τον Βασίλη Μπουζιώτη, ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της παράστασης Γιώργος Κιμούλης.

 

Ο pitsirikos, ο «αγάς» και τα …υπόλοιπα

Ακόμα πιο καυστικός, με το γνωστό του στυλ, ήταν ο pitsirikos, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη στη διασκευή.

 

Η επιστολή του Διονύση Τσακνή

Είχε προηγηθεί επιστολή του Διονύση Τσακνή στο onlytheater με την οποία ο συνθέτης της μουσικής της παράστασης έκανε σοβαρότατες καταγγελίες εναντίον του επιχειρηματία Φ. Κιρκινέζου, του Θεάτρου ΑΚΡΟΠΟΛ.

Τα τέλια όμως μάλλον είχαν αρχίσει νωρίτερα, όταν εξαιτίας ενός χαλασμένου προτζέκτορα ακυρώθηκε η παράσταση στη Χαλκίδα και στη συνέχεια για τον ίδιο λόγο η παράσταση στον Κορυδαλλό.