Θέατρο

«Σε θέλω Speedy!» στο Vault

Mια ιστορία απαγορευμένου έρωτα, την παράσταση «Σε θέλω Speedy!» σε κείμενο και σκηνοθεσία Χρήστου Στρέπκου, παρουσιάζει από τη Δευτέρα 20 Απριλίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη ο Πολυχώρος Vault.

Πρόκειται για μια σύγχρονη εκδοχή «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» μέσα στον ωμό κόσμο της νύχτας και του trafficking, όπου οι εραστές παλεύουν για τον απόλυτο έρωτα, αυτόν που δεν έχει αύριο. Μια σύγχρονη εκδοχή «Άβελ και Κάιν» στις παρυφές της κοινωνίας, όπου οι δεσμοί αίματος φυλακίζουν δια βίου τα δυο αδέρφια στην απόλυτη δυστυχία και όπου ο μόνος τρόπος διαφυγής είναι το έγκλημα και η προδοσία.

???????????????????????????????

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Τζόνι είναι φύλακας στην αποθήκη του αδερφού του. Μέσα είναι φυλακισμένη η Ελόνα. Μια Ουκρανή πόρνη. Την ερωτεύεται και για να την σώσει, πρέπει να συγκρουστεί με τον μεγάλο του αδερφό Φάνη, ένα πρώην αστυνόμο που τώρα είναι άνθρωπος του υποκόσμου. Μπορεί ο Τζόνι να εμπιστευτεί μια πόρνη πολυτελείας; Θα προδώσει τον αδερφό του; Μπορεί να ελευθερώσει την Ελόνα; Θα τα καταφέρει ο Τζόνυ και η Ελόνα να γλιτώσουν από την εκδίκηση του εγκληματία Φάνη;

Το «Σε θέλω Speedy» είναι μια ιστορία απαγορευμένου έρωτα. Τραγική όσο τραγικός είναι ο Έρωτας. Ηρωική όσο ηρωικούς μας κάνει ο έρωτας. Αισιόδοξη όμως, όσο ακόμα υπάρχει ελπίδα στο έρωτα.

???????????????????????????????

Συντελεστές

ΚΕΙΜΕΝΟ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΊΑ : Χρήστος Στρέπκος

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ : Αριστοτέλης Καρανάνος – Αλεξάνδρα Σιάφκου

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ : CELEBRITY SKIN

Φωτογραφία: Νικολέτα Γιαννούλη

Παίζουν: Ηλίας Μαζιώτης, Κατερίνα Βούρτση, Χρήστος Στρέπκος

Σε θέλω speedy 2

Info

Από 20 Απριλίου

Δευτέρα – Τρίτη 21:00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 80 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Γενική είσοδος: 10 ευρώ