Θέατρο

«Πρεμιέρα εξ αμελείας» για πολλά γέλια

Τι μπορεί να συμβεί όταν μια νεοσύστατη θεατρική ομάδα αποφασίζει να ανεβάσει ένα κλασικό έργο μυστηρίου και εμπιστεύεται την συγγραφή και την σκηνοθεσία του σε έναν άγνωστο και ολίγον τι “παράξενο” τύπο ο οποίος δηλώνει ηθοποιός-σεναριογράφος-σκηνοθέτης-παραγωγός;

Η απάντηση είναι απλή… Μπορούν να συμβούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Αυτό πιστεύουν και οι συντελεστές της «καταστροφικής κωμωδίας» με τίτλο «Πρεμιέρα εξ αμελείας» σε σενάριο και σκηνοθεσία Στράτου Λύκου που παρουσιάζεται από σήμερα Τρίτη 18 Νοεμβρίου στο Θέατρο «ΚΙΒΩΤΟΣ».

web_Nikos_Karanikolas-7686

Υπόθεση του έργου:

Η θεατρική ομάδα «Κατά τύχη» μετά από μία σειρά αποτυχημένων εμφανίσεων,με παραστάσεις που παρακολούθησαν,για κακή τους τύχη, μόνοσυγγενείς και φίλοι βρήκαν επιτέλους παραγωγό! Και είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα τους!

Το σκηνοθετικό ντεμπούντο του Στράτου Λύκου,μέλος και αρχηγού της ομάδας θα πραγματοποιηθεί με το έργο «Κάποιος δολοφόνησε τον Ζαν Ζακ Κουτεπιε! Αλλά ποιός;», ένα κλασικό έργο μυστηρίου που εξελίσσεται στην Γαλλία κάπου στο 1900.

Ο Λύκος, υποδύεται το δαιμόνιο ντεντέκτιβ Κοτιγίαρ που αναλαμβάνει να λύσειτο μυστήριο της δολοφονίας του ζάμπλουτου Ζαν Ζακ Κουτεπιέ ,που βρίσκεται δολοφονημένος στην έπαυλη του την νύχτα των αρραβώνων!

Η παράσταση αρχίζει και τα έχει όλα… εκτός από ταλέντο! Μια σειρά από απρόοπτα περιστατικά, προβληματικές ερμηνείες και απίστευτα λάθη, συνθέτουν ένα σκηνικό “τρόμου” και μια πρεμιέρα που κανένας ηθοποιός-θεατής θα ήθελε να ζήσει!

web_Nikos_Karanikolas-7687

Ταυτότητα Παράστασης

«Πρεμιέρα εξ’ αμελείας » του Στράτου Λύκου

Σκηνοθεσία: Στράτος Λύκος

Σκηνικά-Κοστούμια: Εμμανουέλα Αλφιέρη

Μουσική προσαρμογή: Οδυσσέας Κωσταντόπουλος

Φωτισμοί: Στράτος Λύκος

Βοηθός σκηνοθέτη: Εβίτα Συρίγου

Φωτογραφίες: Νίκος Καρανικόλας

Ερμηνεύουν (με σειρά εμφάνισης): Ανάργυρος Βαζαίος, Διονύσης Μπάστας, Γιάννης Παπαευθυμίου, Κέλλυ Σπάνθη, Τάσος Μερκούρης, Στράτος Λύκος, Εβίτα Συρίγου .

Χώρος: θέατρο Κιβωτός (Πειραιώς 115, Γκάζι, τηλ: 2103427426, 6937005666)

Τιμές Εισιτηρίων:

12€ κανονικό

10€ φοιτητικό, ανέργων, πολυτέκνων

Παραστάσεις

Δευτέρα και Τρίτη, ώρα 9.15 μ.μ.

Διάρκεια: 100 λεπτά