Θέατρο Χορός

OPEN SEPTEMBER 4: Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής

Για τέταρτη συνεχή χρονια ο Πολυχώρος VAULT διοργανώνει το OPEN SEPTEMBER, έναν καλλιτεχνικό θεσμό που εγκαινιάστηκε με μεγάλη επιτυχία το 2012, με στόχο την προώθηση της τέχνης και ειδικότερα της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Το φεστιβάλ αφιερώνει έναν Ανοιχτό Σεπτέμβρη σε όλους τους καλλιτέχνες και δημιουργούς δίνοντας τους βήμα να αναδείξουν τη δουλειά τους, να προβάλουν τα μηνύματα τους, να συνεργαστούν με άλλους καλλιτέχνες, να γνωριστούν με άλλους φορείς και κοινότητες και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες μέσα από την συνύπαρξη τους στον ίδιο χώρο.

Στο OPEN SEPTEMBER 4, με οικοδεσπότες τους ίδιους τους καλλιτέχνες, θα παρουσιαστούν εκθέσεις, παραστάσεις, προβολές, αναγνώσεις, σεμινάρια, συζητήσεις και μουσικές βραδιές, φιλοδοξώντας να δημιουργήσει, για μια ακόμα χρονιά, ένα πυρήνα πολιτισμού που θα περιλαμβάνει όλες τις μορφές τέχνης.

Πέρυσι, στο OPEN SEPTEMBER 3, συμμετείχαν περισσότεροι από 150 καλλιτέχνες. Ανάμεσα τους φωτογράφοι, εικαστικοί, animators, αρχιτέκτονες, μουσικοί, seminar leaders, χορευτές, performers, costume and fashion designers, συγγραφείς, σεναριογράφοι, σκηνοθέτες, ηθοποιοί και θεατρικές ομάδες, που μοιράστηκαν το ταλέντο τους με το φιλότεχνο κοινό.

Κατηγορίες:
ΘΕΑΤΡΟ (ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΥΣ)
ΜΟΥΣΙΚΗ (ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ, MUSICALS, LIVE)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ( ΑΤΟΜΙΚΕΣ, ΟΜΑΔΙΚΕΣ, PROJECTS)
VIDEO ART – ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ
ΓΛΥΠΤΙΚΗ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΚΟΜΙΞ
PERFORMANCE (ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΕΣ, ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ)
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – INSTALLATIONS
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ – ΠΟΙΗΣΗ (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ , ΣΥΓΓΡΑΦΗ , ΚΤΛ)
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ
ΚΟΣΤΟΥΜΙ – ΜΟΔΑ
ΧΟΡΟΣ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συμμετοχές από καλλιτέχνες, ομάδες, κοινότητες, φορείς γίνονται δεκτές από 20/8/2015 μέχρι 10/9/2015.
Αποστολή προτάσεων: Για τη συμμετοχή σας αποστείλατε πρόταση με: Φωτογραφικό υλικό, Βιογραφικό συντελεστών και Δελτίο Τύπου, στο EMAIL : [email protected]

VAULT Theatre Plus
Μελενίκου 26 Γκάζι, Βοτανικός τ.κ 10447

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213-0356472, 6945993870