Θέατρο

«Ωχ τα νεφρά μου». Δυνατό το χειροκρότημα στην πρεμιέρα

Βράδυ Παρασκευής στο υπόγειο της Μονής Λαζαριστών. Το Μικρό Θέατρο γέμισε με τα πιο δυνατά συναισθήματα που έχουν τη δική τους μοναδικότητα στην έκφραση τους. Γέλιο και κλάμα… με εναλλαγές δευτερολέπτου

που σε κάνουν να νιώθεις έντονα ευάλωτος σε κάθε υποκριτικό ερέθισμα.

Ο λόγος για το έργο του Μπάμπη Τσικληρόπουλου «Ωχ τα νεφρά μου», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη, που έκανε πρεμιέρα στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών, απορροφώντας όλη την ένταση του κοινού μέσα σε 2 ώρες και 10 λεπτά. Ένα έργο που βλέπεις την απόλυτη φιλία μέσα από τα τραγικά στοιχεία της ανασφάλειας και του φόβου της μοναξιάς. Ο αγοραίος έρωτας σαν ομφάλιος λώρος με τη ζωή και η αγνή αγάπη που μπορεί να σε σκοτώσει στην αναμονή της. Αντιφατικές καταστάσεις, από διαφορετικούς ανθρώπους, με κοινό στόχο την συνύπαρξη.

Εκρηκτικό το ντουέτο του Τάσου Πεζιρκιανίδη (στον ρόλο του Μπούλη) με τον Σπύρο Σαραφιανό (Μητσάρας). Στον ρόλο που υποδύεται ο Γιάννης Χαρίσης, όλη η απάτη της εμπορίας οργάνων και μια πόρνη (διπλή διανομή: Χρύσα Ιωαννίδου – Ειρήνη Μουρελάτου), που μετατρέπεται στην καλύτερη φίλη των πρωταγωνιστών ή ακόμη και στην μάνα που δεν γνώρισαν και τα δύο ορφανά.

kthve 7Συντελεστές

Σκηνοθεσία – Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Κιουρτσίδης

Σκηνικά – κοστούμια: Χαρά Τσουβαλά

Φωτισμοί: Στέλιος Τζολόπουλος

Βοηθός σκηνοθέτη: Ρούλα Αγγελίδου

Συντονισμός Παραγωγής: Πέτρος Κοκόζης

ΔΙΑΝΟΜΗ (με αλφαβητική σειρά)

Χρύσα Ιωαννίδου Μαγδαληνή (διπλή διανομή), Ειρήνη Μουρελάτου Μαγδαληνή (διπλή διανομή), Τάσος Πεζιρκιανίδης (Μπούλης), Σπύρος Σαραφιανός (Μητσάρας), Γιάννης Χαρίσης (κύριος Νεφράς)

kthve 1

info

Μικρό Θέατρο, Μονή Λαζαριστών

Τετάρτη, Κυριακή: 19.15

Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: 21.00

Τιμές Εισιτηρίων

Κανονικό εισιτήριο: 15€

Εκπτωτικό εισιτήριο (Φοιτητές, Άτομα άνω των 65): 10€

Λαϊκές παραστάσεις (Τετάρτη- Πέμπτη): Γενική είσοδος 10€