Θέατρο Παιδί

«Ο μικρός κάστορας και η ηχώ» στο Μικρό Γκλόρια

Ένας κάστορας ζει μόνος στην άκρη της λίμνης. Η ηχώ της φωνής του θα λειτουργήσει σαν τη φωνή ενός άλλου. Η πλάνη αυτή θα οδηγήσει το μικρό κάστορα σε περιπλάνηση και αυτή με την σειρά της, στην συνάντηση με τους πραγματικούς άλλους.

Αυτή είναι η ιστορία του παραμυθιού «Ο μικρός κάστορας και η ηχώ» της Amy Mac Donald που θα παρουσιάζεται από τις 16 Οκτωβρίου και την ομάδα Λόγου Παίγνιον στο Θέατρο Μικρό Γκλόρια.

Το δημοφιλές παραμύθι, που έγινε αγαπητό μέσα από τις εκδόσεις Ρώσση, μεταφέρεται στο θέατρο για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από τον παιδαγωγό και συγγραφέα Παναγιώτη Τσιρίδη σε σκηνοθεσία Μαριάνθης Φωτάκη,  χορογραφική επιμέλεια Αμαλίας Κοσμά, τεχνικές κουκλοθέατρου της Αννέτας Στεφανοπούλου και μουσική του Γιάννη Λούκου.

Παίζουν η Μαριάνθη Φωτάκη, ο Κωνσταντίνος Καρβουνιάρης και η κουκλοπαίκτρια Αννέτα Στεφανοπούλου παρέα με τις κούκλες της. Για παιδιά από 4 ετών.

Παραστάσεις για το κοινό: Κάθε Κυριακή στις 12.00

Παραστάσεις για σχολεία: Καθημερινές στις 10.00

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

Θεατρική διασκευή: Παναγιώτης Τσιρίδης (http://bit.ly/panayiotistsirides)

Σκηνοθεσία: Μαριάνθη Φωτάκη

Χορογραφίες: Αμαλία Κοσμά

Μουσική: Γιάννης Λούκος

Σκηνικά – κατασκευές κούκλας: Σοφία-Μαρίνα Μάρκου, Μαρία Σιαβίκη

Παίζουν οι ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Καρβουνιάρης, Αννέτα Στεφανοπούλου, Μαριάνθη Φωτάκη

Παραγωγή: Λόγου Παίγνιον (http://bit.ly/logoupaignion)

Μαθητικό εισιτήριο: 6€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ)

Χωρητικότητα θεάτρου: Έως και 120 παιδιά (οι θέσεις είναι στημένες αμφιθεατρικά, ώστε να μπορούν όλα τα παιδιά να βλέπουν στην σκηνή)

Πληροφορίες και εισιτήρια: Παροχή πληροφοριών για την παράσταση: Ομάδα Λόγου Παίγνιον | 210-52.41.624 & [email protected]

Κρατήσεις εισιτηρίων: Ταμείο θεάτρου Μικρό Γκλόρια | 210-36.42.334

Διεύθυνση: Θέατρο Μικρό Γκλόρια, Ιπποκράτους 7, Αθήνα (Η πρόσβαση στο θέατρο μπορεί να γίνει είτε οδικώς, είτε με τα ΜΜΜ – 170 μ. από το σταθμό Πανεπιστήμιο)