Θέατρο

Μια «Βαλίτσα Υπόθεση» με πολλά Vault

Οι βλακlist επιστρέφουν και από σήμερα, Πέμπτη 23 Οκτωβρίου, ξανανοίγουν την πολυταξιδεμένη «Βαλίτσα» τους, παρουσιάζοντας την λατρεμένη παράσταση «The Theater Case».

Ο «Κώστας», ο «Μάριο», η «Αλεξάνδρα» και οι «άλλοι»…κρατούν από την ίδια “Βαλίτσα”. Συναντιούνται αναπάντεχα, όταν ο Μάριο αποφασίζει να γυρίσει τον κόσμο. Το ταξίδι του όμως σταματά στην Αθήνα μετά από μία επεισοδιακή γνωριμία με τον Κώστα κι έναν κεραυνοβόλο έρωτα με την Αλεξάνδρα: ο κόσμος όλος βρίσκεται πια στα μάτια της. Κι έτσι τελικά μένουν όλοι μαζί κάτω από την ίδια στέγη, γίνονται συγκάτοικοι και η ιστορία ξεκινά… Τι είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους να φλερτάρουν οικειοθελώς με την τρέλα και την καταστροφή; Ο έρωτας ή μήπως και κάτι άλλο;

 

theatre Case 4

Το «The Theater Case» των βλακlist, είναι μια απολαυστική μαύρη κωμωδία. Μια «Βαλίτσα-Υπόθεση» που ξεκίνησε τον Μάιο του 2009 και ως το 2011 «πακετάρισε και ξεπακετάρισε» πολλές φορές σε μεγάλους και μικρούς θεατρικούς χώρους και φεστιβάλ, εντός και εκτός Ελλάδας. Θέατρο του Νέου Κόσμου, Going Youth Festival 2010, Θέατρο Ειλισσός, Bob Theatre Festival 2010, Κρήτη, Θεσσαλία, Θέατρο Βικτώρια και διεθνές θεατρικό Φεστιβάλ “The Black Box” στη Φιλιππούπολη, (εκπροσώπησε την Ελλάδα και την Κολομβία) είναι οι πιο σημαντικοί σταθμοί αυτής της επιτυχημένης διαδρομής. Τώρα συνεχίζουν στο Vault.

 

theatre case 7

Συντελεστές

Σκηνοθετική Επιμέλεια/ Κοστούμια: Μαργαρίτα Αμαραντίδη

Σκηνικά: βλακlist

Πρωτότυπη Μουσική & Εφέ: Λαέρτης Μαλκότσης

Μουσική Eπιμέλεια & Φωτισμοί: Federico Nieto – El’ Gazi

Φωτογραφίες Παράστασης: Νικολέττα Γιανούλη

Γραφιστικός Σχεδιασμός: Γιώργος Αμαραντίδης (meteoros)

Παίζουν και …επινοούν: Xριστίνα Δενδρινού, Σάββας Κοβλακάς, Federico Nieto – El’ Gazi

 

theatre case 8

Πληροφορίες

Κάθε Πέμπτη 21:00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 60 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Είσοδος:   12 ευρώ
Μειωμένα: 8 ευρώ (Φοιτητές / Μαθητές / Σπουδαστές / Κάτοχοι Κάρτας Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) / ΑμΕΑ)

5 Ευρώ : Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ)

Θέατρο Vault

Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός

Τηλέφωνα: 213 0356472 / 6945 993870