Θέατρο

Μέχρι την Παρασκευή οι προτάσεις για το Βρυσάκι

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, το Βρυσάκι καλεί δημιουργούς να παρουσιάσουν τις δουλειές τους στο χώρο του.

Περιμένει λοιπόν τις δημιουργικές προτάσεις έως την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, για εκδηλώσεις που θα παρουσιαστούν την περίοδο 2014 – 2015.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση – πρόσκληση του Βρυσακίου «η ιδιαίτερη διαμόρφωση του νεοκλασικού κτιρίου μας με τις πολλαπλές αίθουσες διαφορετικών μεγεθών σε δυο διαφορετικά επίπεδα, την εξωτερική αυλή, τον τεχνικό εξοπλισμό για κάθε μορφή θεάματος, εκδήλωσης και ενέργειας, καθώς και η τεχνική και επικοινωνιακή υποστήριξη από την ομάδα παραγωγής μας, επιτρέπει την πραγματοποίηση κάθε ιδέας αλλά και τη σωστή προβολή της».

Οι προτάσεις μπορεί να αφορούν τα αντικείμενα:

Εκθέσεις

Φιλοξενούμε τις εκθέσεις σας. Δημιουργικά έργα που αφορούν τις εικαστικές τέχνες, τη φωτογραφία, τα videos, τα video installations, τη γλυπτική, την χειροτεχνία, την κατασκευή κοσμήματος ή ρούχων κα.

Παραστάσεις

Θέατρο, Χορός, Performance, Μουσική στους χώρους μας. Σας παρέχουμε τεχνικό εξοπλισμό, χρόνο και χώρο για τις πρόβες σας.

Μουσικές Βραδιές

Μουσικές βραδιές στην εξωτερική υπέροχη αυλή μας, στον εσωτερικό χώρο του καφέ και στην μοναδική βεράντα μας με θέα την Ακρόπολη.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Μαθήματα, Εργαστήρια, Σεμινάρια, Εισηγήσεις, Ημερίδες, Ομιλίες, Συναντήσεις, Συζητήσεις.

Παρακαλούμε να μας στείλετε μια σύντομη παρουσίαση του έργου σας, καθώς και οπτικοακουστικό υλικό, εφόσον υπάρχει, στο [email protected]. Για περισσότερες πληροφορίες, στο ίδιο μέιλ ή στο 2103210179.

 

Πρόσκληση εθελοντών στο πρόγραμμα κοινωνικής δράσης του Athens Fringe Network “Αλληλεγγύη”.

Παραλλήλως απευθύνεται πρόσκληση σε εθελοντές διδάσκοντες σε μαθήματα Τεχνών, Γλωσσών, Σχολικά, Επαγγελματικής Κατάρτισης, Ειδικής Αγωγής να συμμετέχουν στο πρόγραμμα Αλληλεγγύη, που γίνεται επίσης στο Βρυσάκι, στην Πλάκα.

Το πρόγραμμα αποτελείται από 3 κύκλους μαθημάτων.

Α΄ κύκλος: 29 Σεπτεμβρίου – 19 Δεκεμβρίου 2014

Β’ Κύκλος: Ιανουάριος – Μάρτιος 2015

Γ’ Κύκλός: Απρίλιος – Ιούνιος 2015

Όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή    στο [email protected]. (Αμοιβή δεν προβλέπεται, αλλά θα καταβληθεί προσπάθεια να καλυφθεί το κόστος των οδοιπορικών των διδασκόντων). Οι δηλώσεις ενδιαφέροντος για διδασκαλία στον Α’ Κύκλο μαθημάτων λήγουν στις 12 Σεπτεμβρίου.