Θέατρο Μουσική

«Κολοκύθα»: Ένα mini size musical

«Έτσι συμβαίνει πάντα με τους πρίγκιπες και τις Σταχτοπούτες. Μία στιγμή, ένας χορός κι ύστερα… Ντιν Νταν! Ώρα να ξαναγίνεις κολοκύθα, γλυκιά μου! Κι η γκαντέμω δεν μου έπεσε ποτέ το γοβάκι σε τόσους στιγμιαίους χορούς με τον πρίγκιπα!»

Η «Κολοκύθα» επιστρέφει! Δύο χρόνια μετά την πρώτη του παρουσίαση το γλυκόπικρο mini size musical του Δημήτρη Χαλιώτη επιστρέφει για να μας διηγηθεί ξανά ένα παραμύθι, που κάτι μας θυμίζει… Το παραμύθι της Ελένης και της κάθε Ελένης. Οι περιπέτειές της στην αναζήτηση του ιδανικού της συντρόφου ή αλλιώς του… πρίγκιπά της. Εκείνου του άντρα που θα την κάνει να γυρίσει στον καθρέφτη και να μην δει την «κολοκύθα», αλλά τη «βασίλισσα».

Μέσα από πρόζα, αγαπημένα τραγούδια γνωστών συνθετών, πολύ χιούμορ, αλλά και πιο μελαγχολικές στιγμές η Ελένη εξομολογείται τις ατυχίες και τα… «τυχερά» της στο κεφάλαιο «Έρωτας». Κάθε λιμάνι και καημός! Ο Χρήστος, ο Πέτρος, ο Άρης ο Τάκης…

Η απολαυστική Ελένη Καρακάση σε ένα one woman show με ένα πιάνο, κάθε Τρίτη γίνεται μια διαφορετική «Σταχτοπούτα» με πολλούς αποτυχημένους «πρίγκιπες»!

 

kolokytha3 sm

Συντελεστές

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Δημήτρης Χαλιώτης

Κινησιολογία: Χριστίνα Φωτεινάκη

Κοστούμια: Μιμίκα Καπούλα

Φωτισμοί: Κώστας Μπάμπης

Ήχος: Γιάννης Φώτης

Φωτογραφίες: Gio Holgersson

 

Παίζει και τραγουδάει η Ελένη Καρακάση

Στο πιάνο ο Δημήτρης Χρυσανθακόπουλος

 

Πληροφορίες

Πρεμιέρα: 4 Νοεμβρίου 2014

Κάθε Τρίτη στις 9 μ.μ.

Sui Generis (Βεντήρη 7 Αθήνα – δίπλα στο Hilton)

Είσοδος: 8,5 ευρώ (με κρασί ή μπύρα), 10 ευρώ (με ποτό)

Διάρκεια: 75 λεπτά