Θέατρο

Η Φένια στη Φιλιππούπολη

 Η παράσταση “Other Side” σε σκηνοθεσία της Φένιας Αποστόλου βρέθηκε ανάμεσα στις 16 που επιλέχθηκαν από 600 διεθνείς προτάσεις και συμμετείχε στον τελικό του 9th Annual Black Box International Theatre and Dance Festival στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.

Η παράσταση έκλεισε με θριαμβευτικό τρόπο το φεστιβάλ ( οfficial closing) το Σάββατο 6 Ιουνίου στο Chamber Hall – Plovdiv Drama Theatre. Οι θεατές όρθιοι αποθέωσαν τους καλλιτέχνες με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα. Στο φεστιβάλ συμμετείχκαν ομάδες από Ιταλία, Βουλγαρία, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, ΗΠΑ , Ουγγαρια, Ισραήλ, Ιρλανδία. Η ελληνικη αποστολή περιηγήθηκε στο υπέροχο Plovdiv, απόλαυσε την βουλγαρική φιλοξενία και έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες με τους διοργανωτές .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Slava Mladenova με την Φένια Αποστόλου

Η παρασταση μια συμπαραγωγή του Χοροθεατρου Λυδία Λίθος και του Πολυχωρου Vault που έκανε πρεμιέρα στις 5 Φεβρουαρίου, έκλεισε έναν επιτυχημένο κύκλο 30 παραστάσεων. Υπενθυμίζεται πως στην επίσημη πρεμιέρα του έργου ήταν καλεσμένος και ο ίδιος ο συγγραφέας, Dejan Dukovski, οπου συνεχάρη την σκηνοθέτιδα, τους συντελεστές και τους ηθοποιούς της παράστασης και ενθουσιασμένος δήλωσε ότι είδε μια από τις καλύτερες εκδοχές του έργου του.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA