Θέατρο

Γιορτινός «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2»

Έκτακτη παράσταση του έργου «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2» που παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά στο “Θησείον, Ένα Θέατρο για τις Τέχνες”, προστέθηκε την Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015, στις 19.00.

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης όμως ανακοινώθηκε από το Θέατρο άλλη μία επιπλέον παράσταση την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015 στις 21.00.  Υπενθυμίζεται ότι το έργο παρουσιάζεται κανονικά κάθε Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 19.00.

Λίγα λόγια για το έργο

Πρόκειται για μια διασκευή του ομώνυμου έργου του William Shakespeare από τον Κώστα Γάκη, την Αθηνά Μουστάκα και τον Κωνσταντίνο Μπιμπή.

Δύο νέοι ηθοποιοί αναλαμβάνουν να αναμετρηθούν με το γνωστό κείμενο του Σαίξπηρ παίζοντας όλους τους ρόλους του έργου σε ένα τρελό παιχνίδι παρενδυσίας και μεταμορφώσεων, σε μια θεατρική περιπέτεια που ισορροπεί ανάμεσα στον εμφύλιο σπαραγμό και το ξύπνημα του έρωτα.

Μια σπαζοκεφαλιά υποκριτικής, ένα θεατρικό πάζλ από ποικίλα θεατρικά είδη και ύφη, ένας αγώνας να δοθεί στο ακέραιο η ουσία του έργου του Σαίξπηρ. Με όπλο την αθωότητα και την υψηλή σωματική τους ενέργεια οι δυο νεαροί performers ρίχνονται στην αρένα της σκηνής για να ανακαλύψουν από την αρχή τον πιο βαθύ, τον πιο παράλογο, τον πιο ακραίο, τον πιο θνησιγενή, τον πιο ποιητικά γελοίο έρωτα όλων των εποχών.

Φέτος, στην παράσταση συμμετέχει ενεργά και ο Κώστας Γάκης, παίζοντας πιάνο, κιθάρα, κρουστά αλλά και “παρεμβαίνοντας” σε κρίσιμες στιγμές του έργου.

Info

Θησείον – Ένα Θέατρο για τις Τέχνες, Τουρναβίτου 7, Θησείο

Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 19.00

Επιπλέον παραστάσεις: Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015, ώρα 19.00 και Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015, ώρα 21.00

Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Πληροφορίες: 2103255444

Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ, 10 ευρώ (μειωμένο)