Στο Θέατρο Βράχων στο Βύρωνα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της η παράσταση «Η Κοιμωμένη ξύπνησε», τη Δευτέρα 7 Ιουλίου.
Πρόκειται για μία «ωραία παιχνιδιάρικη παράσταση για παιδιά εφήβους και μεγάλους», όπως λέει ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος.
«Η Κοιμωμένη Ξύπνησε» που διασκεύασαν οι Ξένια Καλογεροπούλου και Θωμάς Μοσχόπουλος, ξεκίνησε την περιοδεία της 28Ιουνίου από τη Νέα Μάκρη και μετά την επίσημη στο Θέατρο Βράχων ταξιδεύει στις 8 Ιουλίου για το Φεστιβάλ Οίτης στην Υπάτη Λαμίας.
Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της Κλαιρ Μπρέισγουελ, η μουσική του Σπύρου Γραμμένου, η επιμέλεια κίνησης της Ξένιας Θεμελή και οι φωτισμοί του Σάκη Μπιρμπίλη.
Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί Αμαλία Αρσένη, Ανθή Ευστρατιάδου, Χρήστος Πίτσας, Σταύρος Σβήγκος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Ορέστης Τζιόβας, Φωτεινή Τιμοθέου.