Θέατρο

Επανασυνδέει το ρεύμα στο ΕΜΠΡΟΣ το ΤΑΙΠΕΔ

“Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε υπήρξε προσωπική παρέμβαση του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Στέργιου Πιτσιόρλα στον ΔΕΔΔΗΕ με αίτημα για άμεση επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος

στο όνομα του ΤΑΙΠΕΔ”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ που δόθηκε πριν από λίγο στη δημοσιότητα. “Επιπλέον, θα υπάρξει πρωτοβουλία διαλόγου για την οριστική διευθέτηση του θέματος”, όπως διευκρινίζεται.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Σε απάντηση των δημοσιευμάτων σχετικά με την διακοπή παροχής ηλεκτροδότησης στο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο Εμπρός, το ΤΑΙΠΕΔ επισημαίνει ότι το εν λόγω ακίνητο στην περιοχή του Ψυρρή που περιήλθε στην κυριότητα το 2013 έχει πάψει να ηλεκτροδοτείται από την ΔΕΗ από τις 19/1/2011.
Στο κτήριο υπήρχε κατ΄ επανάληψη παράνομη σύνδεση της ηλεκτροδότησης εγείροντας ζητήματα κλοπής ηλεκτρικού ρεύματος και ασφάλειας. Οι ενέργειες του ΤΑΙΠΕΔ κατόπιν σειράς καταγγελιών από κατοίκους της περιοχής, αλλά και σύστασης από την Ελληνική Αστυνομία προς το Ταμείο, το οποίο ως ιδιοκτήτης φέρει τις ποινικές ευθύνες, έγιναν για την αποκατάσταση της νομιμότητας και στο πλαίσιο αυτό ζητήθηκε από την ΔΕΗ η συνδρομή της για την αφαίρεση του μετρητή.
Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε υπήρξε προσωπική παρέμβαση του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Στέργιου Πιτσιόρλα στον ΔΕΔΔΗΕ με αίτημα για άμεση επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος στο όνομα του ΤΑΙΠΕΔ.

Επιπλέον, θα υπάρξει πρωτοβουλία διαλόγου για την οριστική διευθέτηση του θέματος.