Θέατρο

Εις μνήμην Έλλης

Σε μια συγκινητική χειρονομία στη μνήμη της σκηνογράφου Έλλης Παπαγεωργακοπούλου που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή στα 55 της χρόνια, προχώρησαν πέντε φίλοι και συνεργάτες της, που πήραν την πρωτοβουλία, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στην οργάνωση «Μαζί για το παιδί» και σκοπό τις ανάγκες της μικρής κόρης της εκλιπούσας έως και την ενηλικίωσή της.

«Η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου έφυγε πρόωρα από κοντά μας αφήνοντας μεγάλο κενό στο θέατρο, το σινεμά, τους συναδέλφους και τους ανθρώπους της. Αφήνει επίσης πίσω της ένα μικρό παιδί. Στόχος μας είναι το παιδί να μεγαλώσει με την μνήμη της Έλλης ζωντανή μέσα από τις ιστορίες των φίλων και συνεργατών της, όσο και από τις ταινίες και τις παραστάσεις που σημάδεψαν την καριέρα της και όλους εμάς», σημειώνουν οι Ντένης Ηλιάδης, Νίκος Καραθάνος, Λένα Κιτσοπούλου, Γιώργος Λάνθιμος και Θωμάς Μοσχόπουλος.

«Σκοπός μας το παιδί να μην νοιώσει μεγαλύτερο κενό στη ζωή του από αυτό το ήδη τεράστιο που αφήνει η απώλεια της μητέρας του», προσθέτουν οι πέντε δημιουργοί και διευκρινίζουν: «Ανοίξαμε για τον λόγο αυτό έναν ειδικό λογαριασμό σε συνεργασία με το «Μαζί για το παιδί» και παρακαλούμε, αντί στεφάνων ή άλλων εκδηλώσεων αγάπης και σεβασμού προς την Έλλη, να κατατεθούν τα χρήματα στον λογαριασμό αυτό. Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε στο πλάι του παιδιού και ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν προορίζονται για τις ανάγκες του μέχρι την ενηλικίωσή του».

Στοιχεία λογαριασμού: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ  6017 0400 56698

IBAN GR210 171 0170 0060 1704 0056 698

Δικαιούχος ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Όνομα καταθέτη και ένδειξη ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΕΛΛΗΣ