Μουσική

Βαγγέλης Καζαντζής και Φωτεινή Βελεσιώτου Στο Κόκκινο

Ο Βαγγέλης Καζαντζής και η Φωτεινή Βελεσιώτου σε μια βραδιά αποκλειστικά για τους ακροατές του 105,5 Στο Κόκκινο

στη σκηνή του Ηοly Wood Stage, τη νέα μουσική σκηνή της πόλης, τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 στις 21:30 μ.μ.

Το μουσικό πρόγραμμα των δύο ξεχωριστών καλλιτεχνών, περιέχει τραγούδια από τη προσωπική δισκογραφία τους και συνεχίζει σε μεγάλο μέρος του με διασκευές αγαπημένων κομματιών από την ελληνική δισκογραφία, παντρεύοντας τον Νικόλα Άσιμο και τους Χειμερινούς κολυμβητές με παραδοσιακά ακούσματα και ρεμπέτικα αλλά και με σύγχρονους τραγουδοποιούς, όπως τον Θανάση Παπακωνσταντίνου. Το σάζι και η κιθάρα του Βαγγέλη συναντούν τη φωνή της Φωτεινής αλλά και το κλαρίνο, την γκάιντα και τα άλλα πνευστά του Δημήτρη μαζί με το κοντραμπάσο του Διονύση και τα κρουστά του Γιώργου και μας υπόσχονται ένα υπέροχο μελωδικό ταξίδι.

Αφορμή για αυτήν την ετερόκλητη συνεργασία, της σπουδαίας ερμηνεύτριας και του νέου ταλαντούχου τραγουδοποιού, στάθηκε το τραγούδι «Αποθυμιά» σε στίχους του Γιώργου Γκώνια, που συμπεριλαμβάνεται στην πρόσφατη δισκογραφική δουλειά του Βαγγέλη Καζαντζή με τίτλο «Έξω απ’ τα μέτρα». Στον δίσκο συμμετέχουν επίσης, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Γρηγόρης Κλιούμης, η Μαρίνα Δακανάλη και ο Κωσταντής Πιστιόλης.

 

 

Συμμετέχουν: Φωτεινή Βελεσιώτου (Φωνή), Βαγγέλης Καζαντζής (Φωνή, κιθάρα, σάζι), Δημήτρης Μπρέντας (Κλαρίνο, γκάιντα, καβάλ), Διονύσης Μακρής (Κοντραμπάσο, μπουζούκι), Γιώργος Μαγαλιός (Τύμπανα, Κρουστά), Γιάννης Ταβουλάρης (Επιμέλεια Ήχου).

 Πληροφορίες

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 | 21:30 μ.μ.

Είσοδος 10€ με μπύρα/κρασί

Holy Wood Stage

Λεωφ. Βουλιαγμένης 289, Άγιος Δημήτριος (πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)

Τηλ.: 210 9700418 & 6945 314 316