Μουσική

To Cirque du Soleil χορεύει για Έλληνα τραγουδιστή. Δείτε το βίντεο

Η διάσιμη ομάδα Cirque du Soleil βρίσκεται στην Ελλάδα και παρουσιάζει από σήμερα, Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου έως τις 28 του μήνα, το φαντασμαγορικό θέαμα “Quidam”, στοΚλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ.

Το Cirque du Soleil όμως πέρα από τις υπέροχες παραστάσεις του, έχει χορέψει για να ντυθεί οπτικά και το τραγούδι ενός Έλληνα τραγουδιστή.

Ο λόγος για τον θεσσαλονικιό Γιώργο Ψωμιάδη, ο οποίος ερμηνεύει το ιταλικό “Ammore annascunnuto” και στο video του στο you tube η ομάδα του Cirque du Soleil “χορεύει” γι αυτόν.

Μάλιστα ο ίδιος ο χορευτής που βλέπουμε στο video, Elijah Brown, σχολίασε στη σελίδα του τραγουδιστή στο facebook λέγοντας:

“Εχείς υπέροχη φωνή. Είναι τιμή μου που χορεύω για τη φωνή σου. Το λάτρεψα. Με έκανε να νοσταλγήσω εκείνες τις μέρες και σχεδόν μου έφερε δάκρυα χαράς. Μία υπέροχη έκπληξη, σε ευχαριστώ! Συνέχισε να ζεις το όνειρο σου, να τραγουδάς από την καρδιά σου και να δινεις χαρά, όπως έδωσες σε μένα απόψε!”

george psomiadhs

Το βίντεο είναι βέβαια τεσσάρων ετών, ο Γιώργος Ψωμιάδης ωστόσο έχει την ευκαιρία να ξανασυναντήσει τους Cirque du Soleil στη Θεσσαλονίκη, αφού το γκρουπ θα είναι εκεί για παραστάσεις από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου, στο PAOK SPORTS ARENA.

Αυτή την περίοδο πάντως ο Γιώργος Ψωμιάδης δραστηριοποιείται κυρίως στο διαδίκτυο με ηχογραφήσεις διασκευών στο youtube για τις οποίες έχει πάρει δύο διεθνή βραβεία. Μια ενασχόληση που στο εξωτερικό είναι αρκετά διαδεδομένη και χρησιμοποιείται από πολλούς καλλιτέχνες κυρίως νέους.