Μουσική

«The L.E.D» στο Vault

Με τη μουσική παράσταση του συγκροτήματος “The L.E.D”, συνεχίζονται το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Vault οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Open Septemper 3.

Πρόκειται για ένα μουσικό projekt του Αργύρη Ναστόπουλου. Το νέο 3μελές boy band από την Ελλάδα με την ονομασία “THE L.E.D” αποτελείται από 3 νέα και πολύ ταλαντούχα παιδιά, τα οποία αναδείχθηκαν από τις audition ταλέντων που πραγματοποίησε η δισκογραφική εταιρεία Νoize Entertainment LTD σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κρήτη και Λονδινο, αλλά και μέσα από τα διαδίκτυο YouTube και Facebook.

Oι THE L.E.D : ο BeatGhost, ο Δημήτρης και ο Μάρκος ήρθαν για να δώσουν μια νέα πνοή στην δισκογραφία με τα τραγούδια τους, τις χορογραφίες και τις ερμηνείες τους.


Το πρώτο τους τραγούδι τιτλοφορείται “Get Ready” από την Noize Entertainment LTD σε Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο.Η παραγωγή έγινε στην Κορέα από τον Jun Areia σε συνεργασία με τον Αργύρη Ναστόπουλο από το συγκρότημα των “One”!! (ΠΗΓΗ: Vault)

Το πρόγραμμα στο Vault (για το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου) αρχίζει 19:00 και περιλαμβάνει:

Installation και Αποσπάσματα από το λογοτεχνικό έργο “Ερμή.. Μη” (Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης / Κυριακή Αντωνίου)

20:00 : Σεμινάριο “FANGA” από την Ακριβή Κόλλια.

21:00: Παρουσίαση Έκθεσης Ζωγραφικής της Ρούλας Σαλταπήδα ( Ρούλα Σαλταπήδα)

Παρουσίαση Έκθεσης Ζωγραφικής του Αλέξανδρου Φυλακτόπουλου

Παρουσίαση Έκθεσης Φωτογραφίας “Τρόπος Διαφυγής” (Μιχάλης Ντάλας)

Παρουσίαση Έκθεσης Κρακελέ Αγιογραφίας (Αφροδίτη Παπαδοπούλου)

22:00: Παρουσίαση Μουσικού συγκροτήματος “The L.E.D” . Ένα μουσικό project του Αργύρη Ναστόπουλου.

Το Open Septemper είναι ένας καλλιτεχνικός θεσμός που εγκαινίασε με μεγάλη επιτυχία ο πολυχώρος VAULT το 2012, με στόχο την προώθηση της τέχνης και ειδικότερα της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας. Το artplay.gr στήριξε αυτόν τον θεσμό με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα της προκήρυξης για τις αιτήσεις συμμετοχής σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.