Μουσική

Στο Terravibe 21 Ιουλίου ο Μανού Τσάο

Δημοφιλής για το πολυπολιτισμικό και πολύ-γλωσσικό ηχητικό του σύμπαν, ο Μανού Τσάο, που τάραξε τα νερά της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας με την κυκλοφορία το 1998 του Clandestino, κοινωνικά ευαίσθητος και έντονα πολιτικοποιημένος

δημιουργός, ο Μανού Τσάο έρχεται στην Αθήνα για να εμφανισθεί 21 Ιουλίου στο Terravibe της Μαλακάσας στο πλαίσιο του Rock Wave Festival που συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια ζωής.
Ξεκίνησε σα μέλος της εναλλακτικής σκηνής του Παρισιού κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 80, μέχρι που ίδρυσε τους Mano Negra, την μεγαλύτερη μπάντα στην ιστορία του Γαλικιανού rock, φέρνοντας την ισπανόφωνη μουσική στην πρώτη γραμμή. Ο Μανού θα εμφανιστεί με το συγκρότημά του La Ventura και σπουδαίους μουσικούς όπως ο Madjid στην κιθάρα, ο Philippe Teboul στα ντραμς και ο Gambeat στο μπάσο, με τους οποίους είχε συνεργαστεί στους Radio Bemba και τους Mano Negra. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει όλα τα αγαπημένα τραγούδια από τη σπουδαία καριέρα του αλλά και άλλα που δεν έχουν παιχτεί ποτέ ζωντανά!
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά Παρασκευή 17 Απριλίου και στην πρώτη φάση θα κοστίζουν 12€, στη δεύτερη φάση θα διαμορφωθούν στα 16€ και στην τελική φάση της προπώλησης στα 18€ . Στο ταμείο η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 19€.
Σημεία προπώλησης στην Αθήνα είναι το Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) και στη Θεσσαλονίκη η Πλατεία Αριστοτέλους 5.