Μουσική

Sold out ο Κωστής Μαραβέγιας στον Κήπο του Μεγάρου. Προστέθηκε νέα συναυλία

Εξαντλήθηκαν ήδη τα εισιτήρια της προγραμματισμένης, για την Παρασκευή 26 Ιουνίου, συναυλίας του Κωστή Μαραβέγια στον Κήπο του Μεγάρου και προστέθηκε νέα συναυλία για το Σάββατο 27 Ιουνίου.

Από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς δημιουργούς της γενιάς του, ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegál) εμφανίζεται για τρίτη χρονιά στον δροσερό Κήπο του Μεγάρου, σε ένα ακόμα μουσικό πάρτι από αυτά που ξέρει να στήνει με σίγουρη επιτυχία. Με τη γνώριμη πλέον θετική ενέργεια που εκπέμπει, το χιούμορ αλλά και το ενθουσιώδες ταμπεραμέντο του, ο Κωστής Μαραβέγιας παρασύρει το κοινό του στους ρυθμούς μιας γιορτής που δεν τελειώνει ποτέ.

Την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Ιουνίου στις 9 το βράδυ θα ανέβει στη σκηνή του Κήπου για να φτιάξει και πάλι το soundtrack του καλοκαιριού. Με το χαρακτηριστικά προσωπικό στιλ του, ο Κωστής Μαραβέγιας προτείνει στους φίλους του ένα ταξίδι γεμάτο κέφι, χορό και υπέροχες μουσικές στιγμές με την υπογραφή του: τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι τις ιστορίες της «Λόλας» αλλά και από τις συναυλίες του στον Κήπο τα δυο τελευταία καλοκαίρια. Στο πολυπολιτισμικό σύμπαν του γνωστού τραγουδοποιού υπάρχουν όμως και κομμάτια από κάθε γωνιά του πλανήτη, που θα τα ερμηνεύσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς της μπάντας του: τον Νίκο Αγγλούπα (ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα), τον Άγγελο Αγγελίδη (ηλεκτρική κιθάρα), τον Jim Σταρίδα (τρομπόνι), τον Αντώνη Ανδρέου (τρομπόνι), τον Κρίτωνα Μπελλώνια (τύμπανα) και τον Κωσταντίνο Μάνο (κοντραμπάσο).