Μουσική

Πρωτοψάλτη – Σαββόπουλος τραγουδούν μαζί

Δύο από τις πιο δυνατές συναυλίες του καλοκαιριού ενώνονται τη Δευτέρα 11 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας και με το ίδιο εισιτήριο οι θεατές θα απολαύσουν πέντε καλλιτέχνες…

 

ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ

Ήταν η πιο αναμενόμενη μουσική συνάντηση του φετινού χειμώνα. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη κατέγραψαν το χειμώνα που μας πέρασε – σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – sold out παραστάσεις κερδίζοντας το κοινό, καθώς περισσότεροι από 30.000 θεατές είδαν το πρόγραμμα που παρουσίασαν.

 

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ – ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ – ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ

Οι γενναίοι του “Γκαγκαντίν” μετά το γκραν σουξέ που γνώρισαν στην “Ακτή της οδού Πειραιώς” τον περασμένο χειμώνα ζουν τώρα το μουσικό καλοκαίρι τους, έχοντας βάλει στην παρέα και τον Πάνο Μουζουράκη. Σε ένα πρόγραμμα που δεν είναι ούτε συναυλία ούτε παράσταση, Σαββόπουλος, Μαχαιρίτσας και Μουζουράκης, στήνουν ένα πάρτι 40 τραγουδιών σε παλιά ορυχεία, ανοιχτά αμφιθέατρα, κάστρα, κοιλάδες και παραλίες απ’ τη Κύπρο έως τον Έβρο.

Μαζί τους μια συναρπαστική ορχήστρα κορυφαίων μουσικών: Γιώτης Κιουρτσόγλου, Άκης Αμπράζης, Καλλίστρατος Δρακόπουλος, Στάθης Άννινος, Steve Tesser, Θοδωρής Σούκερας, Γιάννης Ιωαννίδης.