Μουσική

Placebo: «Loud Like Love» στο Φάληρο

Placebo

Μία και μοναδική συναυλία στην Ελλάδα δίνουν οι Placebo, την Παρασκευή 8 Αυγούστου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

Η συναυλία θα δοθεί στον τελευταίο όροφο του σταδίου, στην Open Air Area, με εξαιρετική θέα στη θάλασσα, χώρος που θυμίζει και την παρθενική εμφάνιση του συγκροτήματος στη χώρα μας (πάλι δίπλα στη θάλασσα), στο Αθλητικό Κέντρο του Άγιου Κοσμά. Μία εμφάνιση που έμεινε αξέχαστη για όσους την έζησαν!

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας και έχοντας στις αποσκευές τους τον τελευταίο τους δίσκο “Loud Like Love”  οι Placebo θα βρεθούν μπροστά στους Έλληνες θαυμαστές τους, δίνοντας ένα μοναδικό show.

Ο δίσκος τους δικαίως θεωρείται επιτυχημένος αφού βρέθηκε στο top 20 σε 27 χώρες, ενώ στην Ελλάδα σκαρφάλωσε μέχρι την 4η θέση.

Με μια σειρά εξαιρετικών κυκλοφοριών από τον πρώτο δίσκο με τίτλο το όνομά τους μέχρι τον περσινό “Loud Like Love” και συνολικές πωλήσεις άνω των 11 εκατομμυρίων οι Placebo δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.

 

Placebo

Placebo

 

Ξεκινώντας το μακρινό 1994 οι Brian Molko (φωνή και κιθάρα) και Stefan Olsdal (μπάσο) ίδρυσαν τη μπάντα που έμελλε να αφήσει το στίγμα της στη ροκ μουσική σκηνή. Με ορμητήριο το Ηνωμένο Βασίλειο δεν άργησαν να κατακτήσουν το κοινό και κριτικούς.

Με όπλο την ιδιαίτερη φωνή του Molko και τις υπέροχες, σκοτεινές συνθέσεις τους το συγκρότημα γνώρισε τεράστια επιτυχία, ενώ τραγούδια όπως τα “Every You, Εvery Me“, “Come Home“, “The Bitter End“, “Twenty Years“, “Meds” αγαπήθηκαν όσο λίγα!