Μουσική

Ο Asaf Avidan στην Αθήνα

Πολυτάλαντος καλλιτέχνης, σχεδιαστής κινουμένων σχεδίων, μουσικός, στιχουργός, συνθέτης και ερμηνευτής, ο Ισραηλινής καταγωγής Asaf Avidan, εμφανίζεται απόψε για πρώτη φορά στην Αθήνα και στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Ο Avidan έκανε στροφή προς τη μουσική μετά από ένα τυχαίο προσωπικό γεγονός και δημιούργησε το 2006 την πρώτη του μπάντα που έφερε και το όνομά του (Asaf Avidan & The Mojos). Μέχρι το 2011 κυκλοφόρησε 4 άλμπουμ με τους The Mojos και ακολούθησαν 2 solo album με το πιο πρόσφατο να έχει κυκλοφορήσει αρχές του 2015 (Gold Shadow). Με αυτήν την ιδιαίτερη, τόσο προσωπική ερμηνεία του, που οδηγεί τις φωνητικές του δυνατότητες στα άκρα, με αρκετές δόσεις blues & cabaret, folk & indie rock , έχει καταφέρει να γεμίζει ασφυκτικά περίφημους χώρους όπως το Olympia και το Zenith και να εμφανίζεται σε διεθνή και αναγνωρισμένα φεστιβάλ σε όλη την Ευρώπη.

Αυτήν την περίοδο ο Asaf Avidan βρίσκεται ξανά στο δρόμο μαζί με τη νέα του μπάντα και στόχο μια παγκόσμια περιοδεία, στάση της οποίας είναι απόψε η Αθήνα!

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 28 ευρώ | Ταμείο: 32 ευρώ
Ώρα Έναρξης: 21:30