Μουσική

Μυστικός Έρωτας στην Αθηναΐδα

Ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής και ο ερμηνευτής Θοδωρής Βουτσικάκης, μετά το sold out ρεσιτάλ Μυστικός Έρωτας που έδωσαν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στη Λωζάνη της Ελβετίας τον περασμένο Μάρτιο, επανεμφανίζονται

στη μουσική σκηνή Αθηναΐς . Μαζί τους συμμετέχουν οι ταλαντούχοι ερμηνευτές Αλίκη Ζωγράφου, ο Πατήρ Δανιήλ και ο σολίστ στο τσέλο Αλέξανδρος Μποτίνης.

ALEXANDROS MPOTINHS

Ο Μυστικός Έρωτας είναι ένα ρεσιτάλ-σπουδή στη θεματική του έρωτα. Το επίθετο μυστικός, με τη βιβλική σημασία του, υποδηλώνει τη μύηση στον έρωτα μέσα από τη μουσική και τον λόγο.

Στο ανανεωμένο πρόγραμμα του ρεσιτάλ ο συνθέτης επιλέγει να παρουσιάσει τραγούδια από τον παγκόσμιο μουσικό χάρτη σε δική του διασκευή, σε έναν ζωντανό διάλογο με επιλογές και ανέκδοτα τραγούδια από την πλούσια εργογραφία του. Οι συνδετικοί κρίκοι των τραγουδιών αυτών είναι η ίδια η μουσική, ο έρωτας και η νοσταλγία για τις χαμένες πατρίδες. Θα παρουσιαστούν επίσης τραγούδια του συνθέτη από τους κύκλους τραγουδιών του Συμπόσιον, Ερωτόκριτος και Αισθηματική Ηλικία.

Info

Παρασκευή 12 Ιουνίου

Ώρα : 21:30

Τιμή εισιτηρίου : 12 Ευρώ

Μουσική θεατρική σκηνή Αθηναΐδας

Καστοριάς 34-36 Βοτανικός