Μουσική

«Μια άλλη πραγματικότητα» από τους Salto Mortale

Το πρώτο EP τους με τίτλο «Μία άλλη πραγματικότητα», κυκλοφόρησαν μόλις οι Salto Mortale, συγκρότημα ελληνόφωνου ροκ με έδρα την Πάτρα. Πρόκειται για μία ανεξάρτητη, αυτοχρηματοδοτούμενη παραγωγή η οποία έχει “κοπεί” και σε CD σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.

Η παραγωγή, η μίξη και το mastering έγιναν από το Σάκη Μπάστα στο Noisebox Studio στην Πάτρα και το εξώφυλλο είναι η απεικόνιση ενός έργου του ζωγράφου Γεράσιμου Γαλιατσάτου.

 

Οι Salto Mortale που δημιουργήθηκαν το Μάιο του 2013, αποτελούνται από τους Θανάση Αντωνόπουλο (φωνή, κιθάρα), Δημήτρη Μουργελά (μπάσο),Γιώργο Μαρκόπουλο (κιθάρα) και Γιώργο Φούρο (τύμπανα).

To μουσικό τους ύφος κυμαίνεται στα πλαίσια του ελληνόφωνου ροκ. Έχουν πραγματοποιήσει live σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και εμφανίσεις μαζί με τα Υπόγεια Ρεύματα, τους Puressence, το Μίλτο Πασχαλίδη, τους Στόκα, Μαχαιρίτσα, Ζουγανέλη και Σταρόβα, το Σωκράτη Μάλαμα, τα Μωρά στη Φωτιά, τον Πέτρο Θεοτοκάτο, τους Απροσάρμοστους και τους Beggar’s Blues Diary ενώ έχουν συμμετάσχει και σε διάφορα φεστιβάλ(4η Γιορτή Circulo Cooperativa,Φεστιβάλ Λίμνης Λάδωνα κ.α.)

 

ToEP εκτός από τα 2 singles συμπεριλαμβάνει και ένα καινούριο κομμάτι με τίτλο «Ταξίδι δίχως τέλος» το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ:

 

 

Οι Salto Mortale έχουν επίσης κυκλοφορήσει 2 digitalsingles («Η Επόμενη Μέρα»-Απρίλιος 2014, «Το Κορίτσι του Βάλτου»-Ιούνιος 2014)

 

Μπορείτε επίσης να ακούσετε και να κατεβάσετε δωρεάν ολόκληρο το EP εδώ:

https://saltomortalebandgreece.bandcamp.com/album/ep (επιλέγοντας την τιμή 0€)

Youtube Full Ep Link:

https://www.youtube.com/watch?v=x0OMebj1SIA

Youtube Channel:

https://www.youtube.com/channel/UCfxceaTwhzegkKJg3JdiAMw

SoundCloud:

https://soundcloud.com/salto-mortale-band

Περισσότερες πληροφορίες για τους SaltoMortale στην επίσημη σελίδα τους στο facebook:

https://www.facebook.com/pages/Salto-Mortale/486727344730239?ref=hl