Μουσική

Με την “ταχύτητα του πάθους” στο Zp87

Μία ιδιαίτερη μουσική βραδια, που συνδυάζει τη ζωντανή μουσική, με το χορό και τη χρήση multimedia μέσων, σε μια παράσταση όπου απαιτείται η διαδραστική συμμετοχή του ακροατηρίου,

παρουσιάζει σήμερα Παρασκευή 2 Ιανουαρίου το Zp87.

Πρόκειται για το «Circular Synchrony», τη δεύτερη μελέτη της Carin Heilman στο πλαίσιο της εργασίας της πάνω στο Liquid Body Dance, με τίτλο «Η ταχύτητα του πάθους».

Οι ρευστές μορφές και φόρμες που δημιουργεί η Caryn Heilman κατά τη διάρκεια της παράστασης, θα ταξιδέψουν μέσω των προβολών πάνω στο κοινό, αντικατοπτρίζοντας τη ροή του πλανήτη και την ταχύτητα της καθημερινότητάς μας και της σύγχρονης ζωής. Θα συνδυαστούν με ένα διεθνές φωνητικό και οργανικό σύνολο, υφασμένο από κοινού από την ελληνο – αμερικανίδα συνθέτρια και ερμηνεύτρια, σολίστ στο σιτάρ και στην κιθάρα Nana Simopoulos και τις ερμηνεύτριες Αγγελική Τουμπανάκη και Κανέλλη Σκαλοκογιάννη από την Ελλάδα και την Tamuz Nissim από το Ισραήλ. Μαζί τους στα κρουστά θα βρίσκεται ο Solis Barki και στην κιθάρα ο Γιώργος Νάζος.

Το κοινό καλείται να συμμετέχει σε ένα «φωνητικό κύκλο», σε έναν «κύκλο ήχου» που αυξάνει τη ροή της βραδιάς, μέσα από συνθέσεις και ήχους.

Info

Circular Synchrony

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου, 9.00μμ

Zp87, Εξάρχεια