Μουσική Φεστιβάλ

Με Νίκο Πορτοκάλογλου το 1ο Μουσικό Φεστιβάλ Κύμης

Στην Κύμη Ευβοίας από το φετινό καλοκαίρι θα «χτυπά» η μουσική καρδιά του νομού. Το πρώτο music Festival Κύμης είναι γεγονός.

Την 1η και 2η Αυγούστου, στην πηγή Χωνευτικό, διοργανώνεται το μεγαλύτερο πάρτι που έχει γνωρίσει ποτέ η Εύβοια. Δυο μέρες μουσικής, ψυχαγωγίας και διασκέδασης δημιουργήθηκαν για να δώσουν μια παράσταση σε ένα εκ των κορυφαίων σε ομορφιά και πολιτιστική αξία σημείο της Κύμης….

Την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης θα εμφανιστούν ο Νίκος Πορτοκάλογλου με τις Φτερωτές Κιθάρες, οι Vertigo με τον Κασσιανό Τζέλη, οι Δροσουλίτες με τον Γιώργο Πηλιχό και ο Γιώργος Μάγου.

Ακολουθούν στις 2 Αυγούστου ο Λεωνίδας Μπαλάφας, τα Υπόγεια Ρεύματα, , η Iro Smith και ο Γιώργος Μάγου. Την παρουσίαση θα κάνει ο Αναστάσης Κολοβός με την Αθανασία Κούσουλα, ετοιμάζοντας πολλές εκπλήξεις.

Οι διοργανωτές θα παρέχουν στους επισκέπτες δωρεάν camping σε οργανωμένο ιδιόκτητο χώρο, ενώ στη διάρκεια του φεστιβάλ θα λειτουργεί bazzar στο μονοπάτι προς την πηγή, θα γίνονται μαθήματα Yoga, Zumba και θα οργανωθούν περιηγήσεις στα κοντινά αξιοθέατα ( Κάστρο Κύμης, Αξάνεμες, Ορτάρι).