Μουσική

Οι Meanwhiles στο Πικ Νικ Urban Festival

Με τους Meanwhiles ξεκινούν οι εκδηλώσεις της Παρασκευής 29 Αυγούστου στο Πικ Νικ UrbanFestival, στην Αρχαία Αγορά της Θεσσαλονίκης.

Οι Meanwhiles αποτελούν τη συνισταμένη από τέσσερεις μπλε και μια ροζ, δυνάμεις. Είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας πέντε μουσικών, στην προσπάθειά τους να παίξουν ρομαντική μουσική περασμένων δεκαετιών.

 

 

Συγκροτήθηκαν το 2014 και απαρτίζονται από τους: Ανθή Κύρκου, Γιάννη Παρζιάλη, Πάρη Παπαδόπουλο, Γιώργο Γκανά, Κώστα Αναγνώστου. Το όργανο που παίζει ο καθένας δεν έχει σημασία, ωστόσο από τον τρόπο που τα ονόματα παρατέθηκαν, μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι η Ανθή τραγουδά και ο Κώστας παίζει τύμπανα.

Οι Meanwhiles συμμετέχουν σε γνωστές μπάντες της συμπρωτεύουσας (πάλαι ποτέ συμβασιλεύουσας) όπως οι Global Vibe, Mean while In Mexico, Auditors Domination, Motherfunkers κ.α. Τα τραγούδια που παίζουν προέρχονται κυρίως από τη ρομαντική και χορευτική δεκαετία του 60, αλλά φθάνουν και στα νοσταλγικά – πλέον – 90s.

Η μπάντα εμφανίστηκε προσφάτως στο Wipe Out Festival, δίπλα στους Γάλλους surf rockers “les Agamemnons” και στους γνωστούς και ιδιαίτερα αγαπητούς στην τοπική σκηνή “Bullets”.