Μουσική

Δημήτρης Μαραμής «με ηδονικά μυρωδικά κάθε λογής…»

Δέκα χρόνια δημιουργικής πορείας συμπληρώνει ο γνωστός συνθέτης Δημήτρης Μαραμής και τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου θα το γιορτάσει, πλαισιωμένος από τέσσερις καταξιωμένους ερμηνευτές.

Παρέα με τη Βικτωρία Ταγκούλη, τον Ζαχαρία Καρούνη, την Κορίνα Λεγάκη και τον Θοδωρή Βουτσικάκη, από τη σκηνή του Gazarte ο Δημήτρης Μαραμής θα παρουσιάσει επιλογές τραγουδιών και ορχηστρικών κομματιών από τους εφτά προσωπικούς του δίσκους, αρχίζοντας από τον «Σκοτεινό έρωτα» (2004) μέχρι την τελευταία δισκογραφική δουλειά του «Αισθηματική ηλικία» (2014).

Μια μουσική σπουδή πάνω στη μέθη της ηδονής και στο ερωτικό πάθος, που βασίζεται στον ποιητικό λόγο παλαιοτέρων, αλλά και σύγχρονων δημιουργών. Συμμετέχει ο σολίστ στο τσέλο Αλέξανδρος Μποτίνης.

Ο Δημήτρης Μαραμής συνεργάστηκε στο παρελθόν με τους εξαιρετικούς αυτούς ερμηνευτές σε διαφορετικές περιόδους, είτε δισκογραφικά είτε σε συναυλίες. Η Βικτωρία Ταγκούλη συνεργάστηκε μαζί του στο δίσκο Σκηνές από βουβή ταινία, σε στίχους Σωτήρη Τριβιζά, καθώς και σε πολλές ζωντανές εμφανίσεις. Ο Ζαχαρίας Καρούνης στο δίσκο Τα υλικά των μυστικών, σε στίχους Μάνου Ελευθερίου και Μιχάλη Γκανά. Η Κορίνα Λεγάκη ήταν η ερμηνεύτρια στο δίσκο Ταγκό για Τρείς, σε ποίηση Καρυωτάκη και στίχους του Μιχάλη Γκανά, ενώ ο Θοδωρής Βουτσικάκης είναι ο ερμηνευτής στον πρόσφατο δίσκο του συνθέτη Αισθηματική ηλικία, σε ποίηση Ασλάνογλου, Λαπαθιώτη, Τριβιζά και Γκανά.

Info:

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Gazarte: Βουτάδων 32-34, Γκάζι

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: A ζώνη: 20€ | Β ζώνη: 15€ | Όρθιοι: €10

Ταμείο: A ζώνη: 23€ | Β ζώνη: 18€ | Όρθιοι: €13