Μουσική

Angelika Dusk. Όταν το φως συναντάει το σκοτάδι…

Συστήθηκε για πρώτη φορά πριν 5 μήνες με το single “Love on your own terms” και λίγο μετά, τον Ιούνιο, κυκλοφόρησε το πρώτο της EP με τίτλο “Τelling Stories”. Νέα, ταλαντούχα και πολύ δυναμική,

είναι η ίδια η δημιουργός και ερμηνεύτρια των τραγουδιών της. Η Angelika έχει πάθος για αυτό που κάνει, βάζει τους δικούς της όρους και αποκαλεί τη μουσική της ”pop with a twist”!

Στις 28 Δεκεμβρίου η Angelika Dusk θα βρίσκεται μαζί με την μπάντα της στο Faust. Μια μπάντα με πολύ καλούς μουσικούς με τους οποίους έχει ήδη εμφανιστεί live σε 2 σημαντικά φεστιβάλ της πόλης και σε αρκετές μουσικές σκηνές. Στο Faust εμφανίζεται για δεύτερη φορά για να παρουσιάσει τραγούδια από το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ της καθώς και διασκευές αγαπημένων της κομματιών από καλλιτέχνες της διεθνούς pop σκηνής όπως οι: Alicia Keys, Pink, Bruno Mars, Jessie J και άλλους.

Angelika Dusk feat. Playmen «Beautiful love»

Σε ένα διαφορετικό ύφος από εκείνο με το οποίο τη γνωρίσαμε κινείται η νέα συνεργασία της Angelika Dusk με τους Palymen, με τίτλο “Beautiful Love”. Η Angelika Dusk, που είναι υποψήφια Jumping Fish Artist αυτής της περιόδου με το “Love on your own terms”, παντρεύει τη φωνή και την ποπ μελωδία της με τα χορευτικά beats των Playmen.

Συντελεστές

Angelika Dusk (φωνή, πλήκτρα)

Φώτης Βαγενάς (κιθάρα)

Πέτρος Βασιλιάδης (μπάσο)

Μάριος Λαζ Iωαννίδης (live production, δεύτερα φωνητικά, κιθάρα)

Αλέξανδρος Λιβιτσάνος (πλήκτρα)

Δημήτρης Μποσινάκος (τύμπανα)

Info

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, 22:30

FAUST

Kαλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12, Αθήνα

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ χωρίς κράτηση // 8 ευρώ με κράτηση

Τηλέφωνο:210 3234095