Μουσική

Luz Cazal. Η “Ντίβα της Ιβηρικής” στο Ηρώδειο

Η Luz Cazal, η «Ντίβα της Ιβηρικής» με την αισθαντική φωνή,την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου, κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τίτλο «Alma», που σημαίνει «Ψυχή».

Πρόκειται για ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων και οι συναυλίες της στην Ελλάδα δίνονται στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της.

Πρίν την συναυλία στο Ηρώδειο, η Luz Cazal, εμφανίστηκε στις 8 Σεπτεμβρίου στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών και στις 9 Σεπτεμβρίουστο Μέγαρο Μουσικής στη Θεσσαλονίκη.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια, η μούσα του Πέδρο Αλμοδοβάρ με την παγκόσμια ακτινοβολίαέχει χιλιάδες θαυμαστές σε όλη την Ελλάδα. Η δυναμική παρουσία της, το πάθος, η εκφραστικότητα, η ένταση και η μελωδικότητα της φωνής της δίνουν την εγγύηση για ένα πρόγραμμα από τα βάθη της ψυχής της, που θα ακουμπήσει την «Alma» όλων των θαυμαστών της!

Τραγούδια που υμνούν τη ζωή και τον έρωτα συνοδευόμενα από ορχήστρα σπουδαίων σολίστ και ερμηνευμένα από τη διασημότερη εκπρόσωπο της Ισπανόφωνης μουσικής σκηνής θα προκαλέσουν ρίγη συγκίνησης με τη συγκλονιστική φωνή και ερμηνεία της.

 

Η μοναδική Λούθ Καζάλ, πέρα από τα θρυλικά «Piensa en mi» και «Un Amo de Amor», τους μεγαλύτερους θησαυρούς της μητρικής της γλώσσας θα ερμηνεύσει αξεπέραστες μελωδίες, πολυαγαπημένα, χιλιοτραγουδισμένα και αλησμόνητα Μπολερό, Ταγκό και Φλαμένγκο.