Μουσική

«Άλλα λέω κι άλλα κάνω» στο Βύρωνα

Σωκράτης-Μάλαμας-1

Από το Θέατρο Βράχων στο Βύρωνα, ξεκινά το φετινό μουσικό ταξίδι του ο Σωκράτης Μάλαμας, υποσχόμενος στους φανατικούς θαυμαστές του – και είναι πολλοί – έντονες μουσικές βραδιές.

Εκεί, «Στη σκιά των βράχων», όπως λέει και ο τίτλος του Φεστιβάλ Βύρωνα, ο Σωκράτης Μάλαμας θα περιπλανηθεί με τον δικό του αυθεντικό τρόπο σε μουσικά σταυροδρόμια, όπου συναντώνται η Ανατολή κι η Δύση, τα λαϊκά με τα ροκ ακούσματα.

Με το ιδιαίτερο και έντονα προσωπικό του στιλ, αυθόρμητος, αυθεντικός και πηγαίος όπως πάντα, ο Σωκράτης Μάλαμας ξέρει να δημιουργεί συναυλίες που θυμίζουν σε ένταση, ρυθμό και συναίσθημα ρoκ live, ρεμπέτικες βραδιές και αυθόρμητα γλέντια παρέας.


Εκτός από τα πολλά κέφια και τις διαδρομές δεκαετιών ο Σωκράτης Μάλαμας έρχεται στον Βύρωνα και με έναν ολοκαίνουργιο δίσκο, τον «Χάρτη». Τα νέα τραγούδια του πατούν σε λαϊκούς δρόμους, αλλά περνούν μέσα από ηλεκτρικά μονοπάτια, με οδηγό τις ερωτικές μπαλάντες και τον κοινωνικό στίχο.

Με αυτόν τον «Χάρτη» ο δημοφιλής δημιουργός ξεκινά από το Θέατρο Βράχων στις 25 Ιουνίου καλοκαιρινή περιοδεία και επιστρέφει στην Αθήνα στις αρχές Σεπτεμβρίου για μια συναυλία στην Τεχνόπολη. Η διαδρομή του περιλαμβάνει τις εξής εμφανίσεις:

Ιούλιος
2 – Θεσσαλονίκη, Στρατόπεδο Κόδρα
6 – Πτολεμαΐδα, Οικισμός Καρδιάς
19 – Κυριάκι Βοιωτίας , Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσας
25 – Παρανέστι Δράμας, Forestis
28 – Πειραιάς, Βεάκειο Θέατρο

Αύγουστος
9 – Σάμος, Ireon Music Festival
11 – Λευκάδα, Ανοιχτό Θέατρο Λευκάδας
14 – Εύβοια, Δημοτικό σχολείο Αγίου Γεωργίου Αυλωναρίου
16 – Κόνιτσα, Πέτρινο Γεφύρι ποταμού Αώου

Σεπτέμβριος
8 – Τεχνόπολις, Γκάζι

Info

25 Ιουνίου 2014
ΒΡΑΧΩΝ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»,
Τηλ.: 210-7626438/7626738
Τιμή εισιτηρίων: προπώληση 10€, ταμείο 12€. Ώρα έναρξης: 21:00.