Κινηματογράφος

Θανάσης Νεοφώτιστος: «Ναι, είναι γαμάτο!»

Ο Θανάσης Νεοφώτιστος είναι ο μεγάλος νικητής του Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας, αφού η ταινία του «Προσευχή» απέσπασε τον «Χρυσό Διόνυσο».

Σαστισμένος ακόμα από την επιτυχία, ο Winner δεν λέει να ξεκολλήσει από τη Δράμα, και πίνει το ποτό του σε μπαράκι της πόλης, προσπαθώντας από τη μια να συνειδητοποιήσει τι έγινε και από την άλλη να οργανώσει το τι θα κάνει από δω και πέρα.

Το έγραψε άλλωστε πολύ χαρακτηριστικά ο ίδιος: «Συγκινημένος κάθομαι σε ένα μπαράκι στη Δράμα (ακόμα), προσπαθώντας να καταλάβω τι ακριβώς έγινε. Νομίζω ότι θ αργήσω!

Ναι, είναι γαμάτο! Τι να πω. Σκέφτομαι ήδη το επόμενο μου project, οι ευθύνες και το άγχος της επόμενης μέρας ξεκίνησαν, ακούω ένα γαμάτο τραγούδι, πιστεύω ότι μου δίνεται η ευκαιρία να αρχίσω δυναμικά στο φανταστικό κόσμο του κινηματογράφου!

Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη, την βοήθεια. Όσους πίστεψαν και συνεργάστηκαν άμεσα ή έμμεσα μαζί μου μέχρι τώρα.

Το βραβείο αυτό είναι η αρχή μας. Συνεχίζω, ελπίζοντας να παρασύρω μαζί μου όσους περισσότερους μπορώ στο ταξίδι της δημιουργίας.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες και φίλους μου που χωρίς την στήριξη και την κατανόηση τους θα ήταν αδύνατο να φτάσω αυτήν την ταινία στο επίπεδο που την οραματίστηκα».
Θ.

Εμείς να του ευχηθούμε «Καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες»