Κινηματογράφος

SPECTRE: Πρώτη φωτογραφία και featurette από τα γυρίσματα

Τα πρώτα συναρπαστικά πλάνα του SPECTRE, της 24ης περιπέτειας του James Bond περιλαμβάνουν σκηνές από τα γυρίσματα στην Αυστρία με τους πρωταγωνιστές Daniel Craig, Léa Seydoux, και Dave Bautista, καθώς και τον σκηνοθέτη Sam Mendes.

Ο παραγωγός Gregg Wilson περιγράφει: “Ετοιμάζουμε μία συγκλονιστική σκηνή, μία από τις μεγαλύτερες σκηνές δράσης της ταινίας – το κερασάκι στην τούρτα, θα μπορούσαμε να πούμε. Θα είναι θεαματική, και η Αυστρία φαίνεται ότι έχει όλα αυτά που χρειαζόμαστε για να το καταφέρουμε.”

Ο υπεύθυνος παραγωγής Dennis Gassner προσθέτει: “Αυτό που συζητούσαμε με τον Σαμ είναι το πώς με το Spectre θα ξεπεράσουμε το Skyfall – μέχρι στιγμής έχουμε κάνει μία καλή αρχή. Νομίζω ότι θα συνεχίσουμε την παράδοση των ταινιών Bond, με σκηνές συναρπαστικές για το κοινό, και τι πιο συναρπαστικό από το να είσαι στην κορυφή του κόσμου!»

Περίληψη

Ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν του Bond τον οδηγεί να αποκαλύψει μία εγκληματική οργάνωση. Όσο η M μάχεται πολιτικές δυνάμεις για να κρατήσει ζωντανή τη μυστική υπηρεσία, ο Bond ξεφλουδίζει τα στρώματα της διαφθοράς για να αποκαλύψει τη φρικτή αλήθεια πίσω από το Spectre.

Το SPECTRE κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 12 Νοεμβρίου 2015 από τη Feelgood Entertainment

Φωτογραφία εξωφύλλου: Photo credit: SPECTRE © 2015 Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc., Danjaq, LLC and Columbia Pictures Industries, Inc. All rights reserved.