Κινηματογράφος Παιδί

Ο Zorro στο KIDS & DOCS

Με την προβολή του ντοκιμαντέρ «Zorro, ο Γάτος» της Σελάνας Βροντή συνεχίζεται σήμερα Κυριακή, στις 3μμ, το KIDS & DOCS: Από το Ντοκιμαντέρ στο Animation που παρουσιάζουν η Ταινιοθήκη της Ελλάδος και το Exile Room.

Zorro, ο Γάτος

Ένας ασπρόμαυρος ψιψίνος με έντονη προσωπικότητα πρωταγωνιστεί σε ένα από τα πιο αξιολάτρευτα εγχώρια ντοκιμαντέρ των τελευταίων ετών. Οπλισμένη με αιλουροειδή περιέργεια, η δημοσιογράφος και σκηνοθέτιδα Σελάνα Βροντή μας αφηγείται τις περιπέτειες του καρδιοκατακτητή Ζορρό, ενός γάτου που ζει στο κέντρο της Αθήνας, με όλα τα χούγια ενός βέρου πρωτευουσιάνου!

Η ταινία απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5+

Zorro 5

Ακολουθεί (16:30 – 18:30) ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Παίζοντας με Κινούμενες Εικόνες για τάξεις Γ’ + Δ’ Δημοτικού

Πώς δίνουμε κίνηση στο σκίτσο; Τι είναι το animation; Ο Μπάμπης Αλεξιάδης θα σας λύσει όλες τις απορίες φτιάχνοντας ζωοτρόπια, παίζοντας με cut-out σιλουέτες και κάνοντας δημιουργικά πειράματα με light painting animation.

info

ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ιερά Οδός 48 & Μεγάλου Αλεξάνδρου 134-135
Κεραμεικός, Αθήνα

15:00   Zorro, ο Γάτος (Ελλάδα) 53′,

Προβολή: 5 Ευρώ

Προβολή + Εργαστήριο: 7 Ευρώ (απαραίτητη η επίδειξη εισιτηρίου)

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι περιορισμένη και γίνεται κατόπιν δήλωσης στο τηλέφωνο του Exile Room (210 3223394, καθημερινά 11πμ-3μμ) και στο [email protected]. Κάθε εργαστήριο είναι αυτοτελές και κάθε παιδί δικαιούται να παρακολουθήσει μόνο ένα. Ο μέγιστος αριθμός συμμετοχής στα εργαστήρια ανά ημέρα είναι 12 άτομα.