Κινηματογράφος

Δυνατότητες Χρηματοδότησης και Διανομής Ντοκιμαντέρ. Ημερίδα.

Η Ένωση Ελληνικού Ντοκιμαντέρ (ΕΕΝ) σε συνεργασία με το ελληνικό γραφείο του Creative Europe Media διοργανώνει Ημερίδα με θέμα τις «Δυνατότητες Χρηματοδότησης και Διανομής των ταινιών Ντοκιμαντέρ».

Στόχος της εκδήλωσης , που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, από τις 09.00 – 17.00, είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών του οπτικοακουστικού χώρου και η επαφή τους με την ελληνική και διεθνή αγορά.

Θα αναπτυχθούν τρεις βασικές ενότητες:

Α. 9:30 – 11:30 Διαδίκτυο – Crowd Funding –Διανομή

Β. 12:00 – 14:00 Φορείς Χρηματοδότησης: Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου – Δημόσια και Ιδιωτική Τηλεόραση / Συνεργασίες με Πολιτιστικά και Ιστορικά Ιδρύματα

Γ. 14:30 – 16:30 Creative Europe – MEDIA, η Διεθνής Αγορά Ντοκιμαντέρ

Προσκεκλημένος ο έμπειρος Βέλγος διανομέας- και ελληνικών ντοκιμαντέρ-, Thierry Detaille (Ventes-CBAWIP-Sales/Visible Film), ο οποίος θα αναφερθεί σε θέματα της διεθνούς αγοράς. Θα παρέμβει επίσης ο διεθνής διανομέας Jan Rofekamp (Transit Films)

Έχουν ήδη επιβεβαιώσει και θα παραστούν εκπρόσωποι από τη ΝΕΡΙΤ, τον OTE ΤV, τη Βουλή-Τηλεόραση, τις νέες διαδικτυακές πλατφόρμες Groopio και Mini Media, τις εταιρίες διανομής FEELGOOD, STRADA FILMS, Κινηματογράφος ΔΑΝΑΟΣ, την Ταινιοθήκη της Ελλάδος, το Γαλλικό Ινστιτούτο, το Ίδρυμα Κωστόπουλου κ.α.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Δηλώστε συμμετοχή στο [email protected]