Κινηματογράφος

Darling στην ταράτσα του Bios

Με την ταινία Darling του John Schlesinger, παραγωγής 1965, συνεχίζονται την Τετάρτη 3 Ιουνίου οι προβολές της ενότητας Swinging London που γίνονται στο πλαίσιο του «Sssh! Silent Show» στην ταράτσα του Bios.

Το αριστουργηματικό Darling του John Schlesinger ήταν υποψήφιο για πέντε Όσκαρ και η Julie Christie κέρδισε τελικά το Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της ως Diana Scott.

Λίγα λόγια για την ταινία

H όμορφη, νέα και φιλόδοξη Diana Scott είναι μοντέλο και αποφασισμένη να γίνει πλούσια και διάσημη. Για να επιτύχει δε διστάζει να κάνει τολμηρές κινήσεις . Όταν γνωρίζει τον Robert Gold, ένα γνωστό τηλεοπτικό δημοσιογράφο, γίνονται το αγαπημένο ζευγάρι των media, μιας και αυτός τη συστήνει σε όλους τους καλλιτεχνικούς κύκλους του και εγκαταλείπει την οικογένειά του για να ζήσει μαζί της. Παρόλα αυτά, στα εκρηκτικά 60s, υπάρχουν πολλοί άλλοι έτοιμοι να προσφέρουν στη Diana δόξα, χρήμα και διασκέδαση..

darling 2

Οι θεατές που θα βρεθούν στην ταράτσα του bios, μπορούν να προμηθευτούν τα ειδικά ασύρματα ακουστικά από τους ανθρώπους του Sssh! Silent Show, επιλέγοντας κάθε φορά ανάμεσα στον ήχο της ταινίας ή το live DJ set που παίζει ζωντανά στο δεύτερο κανάλι των ακουστικών στη διάρκεια της ταινίας.

Μια σινεφίλ συμμετοχική εμπειρία πρόσληψης αγαπημένων ταινιών από το 1927 μέχρι το 1997 που επικεντρώνεται στη διαφορετικότητα της συνθήκης προβολής της. Τις ταινίες και τη μουσική επιμελείται ο Γιώργος Δημητρακόπουλος.

info

ΒΙΟS Terrace

Ενοικίαση Ακουστικών: 2 ευρώ

Ώρα έναρξης: 21.15