Κινηματογράφος

Blow-Up στην ταράτσα του BIOS

Τελευταία ταινία της ενότητας Swinging London, σήμερα Τετάρτη 17 Ιουνίου, το αριστουργηματικό Blow-Up σε σκηνοθεσία Μichelangelo Antonioni, προβάλλεται στο πλαίσιο του Sssh! Silent Movies, στην ταράτσα του Bios.

Ένας σούπερ επιτυχημένος mod φωτογράφος στο Λονδίνο που η ζωή του είναι ο κόσμος της μόδας, η ποπ μουσική , η μαριχουάνα, το εύκολο σεξ, νιώθει ότι η ζωή του είναι απελπιστικά βαρετή. Όταν γνωρίζει μια μυστηριώδη όμορφη γυναίκα, παρατηρεί κάτι ύποπτο σε μία από τις φωτογραφίες που την έχει τραβήξει στο πάρκο. Το γεγονός ότι έχει φωτογραφίσει ένα φόνο δεν του περνάει από το μυαλό μέχρι που αρχίζει να εμφανίζει τα αρνητικά του φιλμ αποκαλύπτοντας όλο και περισσότερες λεπτομέρειες που συμπληρώνουν το παζλ. Blow –Up με τον David Hemmings, Vanessa Redgrave, Jane Birkin και Veruschka.

blow_up2

Οι θεατές που θα βρεθούν στην ταράτσα του bios, μπορούν να προμηθευτούν τα ειδικά ασύρματα ακουστικά από τους ανθρώπους του Sssh! Silent Show, επιλέγοντας κάθε φορά ανάμεσα στον ήχο της ταινίας ή το live DJ set που παίζει ζωντανά στο δεύτερο κανάλι των ακουστικών στη διάρκεια της ταινίας.

Μια σινεφίλ συμμετοχική εμπειρία πρόσληψης αγαπημένων ταινιών από το 1927 μέχρι το 1997 που επικεντρώνεται στη διαφορετικότητα της συνθήκης προβολής της. Τις ταινίες και τη μουσική επιμελείται ο Γιώργος Δημητρακόπουλος.

ΒΙΟS Terrace

Ακουστικά: 2 ευρώ
Ώρα έναρξης: 21.15